Melrose Place -tähden syöksykierre syveni heti putkareissun jälkeen – huolestuttava hätäpuhelu kotiosoitteesta: kiidätettiin sairaalaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Melrose Place -tähden syöksykierre syveni heti putkareissun jälkeen – huolestuttava hätäpuhelu kotiosoitteesta: kiidätettiin sairaalaan

Näyttelijä Heather Locklear joutui sairaalaan pian putkareissunsa jälkeen.

26.6.2018 12:24

Melrose Place -sarjasta tutun Heather Locklearin elämän syöksykierre syvenee syvenemistään.

Kevättalvella hän hyökkäsi poliisin kimppuun ja viikko sitten hänet kiidätettiin sairaalaan itsetuhoisuuden vuoksi.

Maanantaina uutisoitiin, että 80- ja 90-luvun seksisymboli oli hyökännyt poliisin ja ambulanssihoitajien kimppuun, jotka naisen perheenjäsen oli soittanut paikalle Locklearin vahvan päihtymyksen vuoksi. Locklear oli TMZ-sivuston mukaan lyönyt ensin poliisia ja potkaissut sen ensihoitajaa, joka oli tullut rauhoittamaan häntä.

Locklear vietiin sairaalan kautta putkaan, josta hän pääsi pois 20 000 dollarin takuita vastaan.

Nyt tilanteessa on sattunut jälleen uusi käänne.

People kertoo, että vain tunteja sen jälkeen, kun nainen oli vapautunut putkasta ja kotiutunut sieltä, hänen kotiinsa oli jälleen soitettu ambulanssi.

Hätänumeroon oli soitettu, ja kerrottu, että joku kyseisessä osoitteessa oli ottanut yliannostuksen huumeita. Lehden lähteen mukaan apua oli soitettu 56-vuotiaalle naiselle, ja Locklear on juuri sen ikäinen ja asuu kyseisessä osoitteessa.

Aiemmin naisen kerrottiin hakeutuneen putkasta vapautumisensa jälkeen vapaaehtoisesti sairaalaan saadakseen hoitoa alkoholi- ja mielenterveysongelmiinsa, mutta ilmeisesti tilanne olikin paljon akuutimpi eikä hoitoon hakeutuminen ollut lähteiden mukaan lainkaan vapaaehtoista.

Locklearin tiedetään kärsineen jo pitkään päihderiippuvuudesta. Ensimmäisen kerran näyttelijän ongelmat tulivat julkisuuteen 2008, jolloin hänet vietiin katkaisuhoitoon. Samana vuonna hän jäi kiinni auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena, sillä Locklear oli nauttinut sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia.

Lähiomaiset ovat ennenkin olleet huolestuneet näyttelijän käytöksestä. Vuonna 2012 näyttelijän sisko soitti hätänumeroon huomattuaan Locklearin käyttäneen jälleen alkoholia ja voimakkaita reseptilääkkeitä sekaisin. Locklear joutui tuolloin psykiatriseen hoitoon. Ex-näyttelijä joutui vieroitushoitoon uudelleen jouluna 2017.

Yhteensä tähti onkin ollut vieroitushoidossa jo kuusi kertaa. Locklearin syöksykierre on herättänyt huolta paitsi lähiomaisissa ja viranomaisissa, myös faneissa. Viime vuonna hänen muuttunut ulkonäkönsä herätti hämmennystä.

Locklear muistetaan parhaiten Beverly Hills 90210 -sarjan spin-offista Melrose Place, joka myös myöhemmin nousi hittisarjan maineeseen.

Sarjassa ryhmä nuoria aikuisia asui samassa rakennuskompleksissa Los Angelesin West Hollywoodissa ja kohtasi elämässään erilaisia ja mitä uskomattomampia käänteitä. Yksi heistä oli Locklearin esittämä juonitteleva Amanda Woodward, joka saapui sarjaan ensimmäisen tuotantokauden lopussa. Hän oli sarjassa mukana vuosina 1993–1999.

Ennen Melrose Placea Locklear nähtiin myös suosikkisarjassa Dynastia, jossa hän esitti Samantha Josephine ”Sammy Jo” Dean Carrington Fallmontia vuosina 1981–1989.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?