Mallikaunotar jäi kiinni kuviensa muokkauksesta, vyötärö muuttui sirommaksi – puolustaa nyt itseään: yritti piilottaa nännit ja vaatteiden rypyt - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallikaunotar jäi kiinni kuviensa muokkauksesta, vyötärö muuttui sirommaksi – puolustaa nyt itseään: yritti piilottaa nännit ja vaatteiden rypyt

Malli Kelly Brook kertoi muokanneensa kuviaan, koska tahtoi niistä parempia, ei siksi että olisi näyttänyt hoikemmalta.

25.6.2018 22:47

Mallikaunotar Kelly Brookin Instagram-kuvat nousivat otsikoihin, kun Brook julkaisi kuvia, joissa hänen vyötärönsä näyttää selvästi kapeammalta kuin samasta tilanteesta otetut ammattikuvaajien ottamat kuvat. Brook poseerasi kuvissa yhdessä miesystävänsä Jeremy Parisin kanssa ja muokkauksen vuoksi myös Parisin keskivartalo muuttui kuvissa oudon näköiseksi. Useat fanit olivat pettyneitä Brookin muokattua kuviaan, koska häntä on yleisesti pidetty kurvikkaiden naisten puolestapuhujana.

Lue lisää: Mallikaunotar muokkasi Instagram-kuviaan: samasta hetkestä otetut ammattikuvaajien otokset paljastivat totuuden – ”Luulin, että edustat kurvikkaita tyttöjä!”

Nyt Brook on myöntänyt kuvienmuokkauksen, kertoo Daily Mail. Lehden mukaan Brook puhui asiasta Loose Women -tv-ohjelmassa.

– Innostuin hieman liikaa ja pienensin vatsaani. Jeremyn joutui kärsimään vuokseni, kunhan minä näytän kuvissa hyvältä, Brook sanoi kepeään sävyyn.

  • Nämä muokatut kuvat Kelly Brook julkaisi Instagramissa:

  • Nämä ovat samasta tilanteesta otetut ammattivalokuvaan kuvat:

Brook kertoi ohjelmassa myös, miksi oli muokannut kuviaan.

– Kun näen kuvan itsestäni, ajattelen: ”näytän kivalta, mutta saisin tästä kuvasta vielä hieman paremman.” Olen televisiossa, joten ihmiset voivat nähdä, miltä näytän. En piilottele mitään, Brook sanoi.

Daily Mailin mukaan Brook kuitenkin puolusti kuvienmuokkaustaan, koska on työskennellyt mallina niin pitkään.

– Uskon, että koska olen työskennellyt alalla niin pitkään, katson kuvia hieman eri tavalla. Teen samaa puutarhasta ottamilleni kuville.

Mallikaunotar kertoi myös lihoneensa viime vuosien aikana.

– Olen lihonut, kun vuosia on tullut lisää. Hyväksyn sen ja tykkään olla isompaa kokoa. En ole laihdutuskuurilla tai mitään sellaista, Brook sanoi.

– Mutta mikään ei ole aitoa, koska olen ollut tätä ohjelmaa varten juuri kaksi tuntia meikattavana ja kammattavana. Siispä mikään ei ole aitoa, Brook totesi.

Somekritiikin jälkeen Brook julkaisi myös Instagramissa kuvan, jossa myönsi kuvanmuokkauksen. Hän julkaisi kuvaparin muokatusta ja alkuperäisestä kuvasta. Brook on sittemmin poistanut kuvan Instagramista, mutta Daily Mail on julkaissut siitä kuvakaappauksen sivuillaan.

– Kyllä! Muokkaan kuviani. Etenkin jos ne on otettu keskipäivän auringossa, joka luo varjoja. En muokkaa kuvia painoni vuoksi. Silotin kuvasta mekossani olevia ryppyjä, koska olin istunut autossa kaksi tuntia. Poistin myös kaiken nänneihin viittaavan (ne alkavat törröttää, kun innostun). Joskus myös kuvakulma ei ole niin imarteleva. Mutta en muokannut kuvia kurvieni vuoksi. Paransin vain huonosta kuvakulmasta ja surkealla valolla otettua kuvaa paremmaksi. Jätän toki kuviin nännit ja varjot, jos niin haluatte. En oikeastaan välitä. Olin vain tylsistynyt matkalla kotiin ja leikin parin sovelluksen kanssa. Me kaikki teemme sitä, Brook kirjoitti Instagram-julkaisussaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?