Peter Franzén ja Irina Björklund lomalla Ranskassa – paparazzikuvat julki - Viihde - Ilta-Sanomat

Peter Franzén ja Irina Björklund lomalla Ranskassa – paparazzikuvat julki

Näyttelijäpari nautti Saint-Tropezin aurinkoisesta säästä.

25.6.2018 21:56

Suomalainen näyttelijäpariskunta Peter Franzén, 46, ja Irina Björklund, 45, on kiinnittänyt kansainvälisen kuvatoimiston huomion. Pariskunnasta julkaistiin All Over Press -kuvasivustolla kuvia lomalla Ranskan Saint-Tropezissa. Asiasta ensimmäisenä uutisoi Seiska-lehti.

Kuvissa pariskunta kävelee helteisessä Saint-Tropezissa kesävaatteet yllään rentoutuneen näköisenä. Päivettynyt pariskunta on suojannut silmänsä aurinkolaseilla. Björklundin yllä on värikäs maksimekko, kun taas Franzén luottaa shortseihin ja t-paitaan.

Franzén ja Björklund ovat olleet naimisissa vuodesta 1996 asti. Parilla on vuonna 2007 syntynyt poika. Pari muutti Los Angelesiin vuonna 1999, mutta vuonna 2013 he muuttivat poikansa kansa Etelä-Ranskaan maaseudulle.

Viimeiset vuodet Franzén on ollut valtaosan ajasta Irlannissa suositun Viikingit-sarjan kuvauksissa. Franzén on sanonut IS:n haastattelussa, että elämä maaseudulla sopii hänelle, koska työ on välillä hyvinkin repivää. Tuolloin hän ei osannut sanoa, aikooko perhe koskaan muuttaa Suomeen takaisin.

Lue lisää: Peter Franzén joutuu viettämään valtaosan ajastaan erossa perheestään – kova kaipaus: ”Erossa oleminen on kamalaa”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?