Syöksykierre kiihtyy: Heather Locklear hyökkäsi taas poliisin kimppuun – tv-tähteä ei ole tunnistaa pidätyskuvasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Syöksykierre kiihtyy: Heather Locklear hyökkäsi taas poliisin kimppuun – tv-tähteä ei ole tunnistaa pidätyskuvasta

Melrose Place -tähden syöksykierteelle ei näy loppua. Heather Locklearin uutisoidaan hyökänneen poliisin ja ensihoitajan kimppuun.

25.6.2018 21:05

Melrose Place -sarjan näyttelijätähti ja 80- ja 90-lukujen seksisymboli Heather Locklearin syöksykierre jatkuu.

Viikko sitten uutisoitiin, kuinka näyttelijä kiidätettiin sairaalaan itsetuhoisuuden vuoksi. Nyt People- ja Daily Mail -lehdet kertovat, että Locklear on pidätetty, koska hän on hyökännyt poliisin ja ambulanssin ensihoitajan kimppuun. Kyseessä on toinen kerta, kun Locklear hyökkää poliisin kimppuun. Viimeksi Locklearin uutisoitiin hyökänneen poliisin kimppuun helmikuussa.

Heather Locklearin pidätyskuva.­

TMZ-sivuston mukaan Locklearin perheenjäsen soitti hätänumeroon sunnuntai-iltana, kun Locklear oli vahvasti päihtynyt. Kun poliisi saapui paikalle, Locklearin kerrotaan lyöneen poliisia, koska hän koki, että hänet yritetään erottaa perheestään. Tämän jälkeen Locklearin kerrotaan potkaisseen ensihoitajaa, joka oli yrittänyt hillitä hänen käytöstään.

TMZ:n mukaan Locklear vietiin ensin sairaalaan, minkä jälkeen hänet kyyditettiin putkaan. Sivuston mukaan näyttelijää pidettiin 20 000 dollarin takuuta vastaan. TMZ:n mukaan takuu on hoidettu ja Locklear pääsi pois putkasta. TMZ:n mukaan Locklear meni putkasta vapaaehtoisesti sairaalaan saadakseen hoitoa alkoholi- ja mielenterveysongelmiinsa.

Kiidätettiin viikko sitten psykiatriseen hoitoon

Reilu viikko sitten Locklearin sukulainen soitti hätänumeroon huomattuaan näyttelijän etsiskelevän ampuma-asetta vahingoittaakseen itseään. Nainen kiidätettiinkin välittömästi sairaalaan psykiatriseen arviointiin.

Näyttelijä on kärsinyt pitkään vaikeuksista yksityiselämässään.

Vain muutamia kuukausia sitten IS kertoi tähden joutuneen pidätetyksi perheväkivallasta ja poliisin kimppuun hyökkäämisestä.

Locklearin tiedetään kärsineen jo pitkään päihderiippuvuudesta. Ensimmäisen kerran näyttelijän ongelmat tulivat julkisuuteen 2008, jolloin hänet vietiin katkaisuhoitoon. Samana vuonna hän jäi kiinni auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena, sillä Locklear oli nauttinut sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia.

Heather Locklear kuvattuna Melrose Place -sarjan aikoihin. Suosittua sarjaa esitettiin vuosina 1992–1999.­

Lähiomaiset ovat ennenkin huolestuneet näyttelijän käytöksestä. Vuonna 2012 näyttelijän sisko soitti hätänumeroon huomattuaan Locklearin käyttäneen jälleen alkoholia ja voimakkaita reseptilääkkeitä sekaisin. Locklear joutui tuolloin psykiatriseen hoitoon. Ex-näyttelijä joutui vieroitushoitoon uudelleen jouluna 2017.

Yhteensä tähti onkin ollut vieroitushoidossa jo kuusi kertaa. Locklearin syöksykierre onkin herättänyt huolta paitsi lähiomaisissa ja viranomaisissa, myös faneissa. Viime vuonna hänen muuttunut ulkonäkönsä herätti hämmennystä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?