Viihde

Prinssi William ja Jordanian kruununprinssi katsoivat MM-futista kuin ketkä tahansa – yhteiskuva villitsee somessa: ”Pojat on poikia”

Julkaistu:

Kuninkaallisfanit innostuivat prinssi Williamin ja kruununprinssi Husseinin yhteiskuvasta.
Cambridgen herttua prinssi William on parhaillaan historiallisella edustusmatkalla Lähi-idässä. Israeliin ja Palestiinaan suuntautuva matka alkoi sunnuntaina Jordaniasta, jossa prinssin otti vastaan Jordanian kruununprinssi Hussein, 23.

Koska kaksikon päivään kuului runsaasti virallisia tilaisuuksia, eivät he päässeet katsomaan Englannin ja Panaman välistä jalkapallo-ottelua suorana. Futisfanina tunnettu William pyysikin hänen mukanaan matkustavia toimittajia vaikenemaan ottelun lopputuloksesta, sillä aikoi katsella matsin kruununprinssin kanssa myöhemmin, Daily Mail kertoo.


Kensingtonin palatsi julkaisi illalla kuvia prinsseistä Beit Al Urdun palatsissa katsomassa jalkapallo-ottelua valtavan kokoisesta televisiosta.

– Prinssi William ei voinut katsoa suorana Englannin ottelua ja vältteli saamasta selville sen lopputulosta koko iltapäivän. Hän istui alas katsomaan ottelun nauhoituksen yhdessä Jordanian kruununprinssin kanssa päivällisen jälkeen Beit Al Urdun palatsissa, kahden kuvan yhteydessä luki.
Kuninkaallisfaneja kuvateksti nauratti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Rakastan tätä. Huolimatta heidän asemastaan pojat on aina poikia, eräs kirjoitti.

– Awwwwww, jopa prinssit rakastavat jalkapalloa, toinen kommentoi.

– Haha rakastan tuota! Tuo kuulostaa ihan naapuriltani – en saa edes tehdä minkäänlaista ilmettä, jos hän ei ole katsonut peliä tai kuullut sen lopputulosta.

Kuvissa fanien huomio kiinnittyi etenkin Jordanian nuoreen kruununprinssiin.

– Ok, lähden Jordaniaan, eräs vitsaili.

– Jordanian kruununprinssi näyttää hyvältä.

– Rakastan tätä! Voitko tuoda Jordanian kruununprinssin mukanasi myös.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt