Seurusteleeko Hollywood-tähti Arnold Schwarzeneggerin tyttären kanssa? Iso-Arskan tytär Katherine, 28, on upea kaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

Seurusteleeko Hollywood-tähti Arnold Schwarzeneggerin tyttären kanssa? Iso-Arskan tytär Katherine, 28, on upea kaunotar

Julkaistu: 24.6.2018 22:41

Näyttelijä Chris Prattin ja Katherine Schwarzeneggerin uskotaan seurustelevan. Pari on amerikkalaismedian mukaan käynyt useimmilla treffeillä.

Amerikkalaiset viihdemediat uskovat, että uusi Hollywood-pari on syntynyt. Nimittäin näyttelijä Chris Prattin, 39, huhutaan seurustelevan Arnold Schwarzeneggerin tyttärenä tunnetun lifestyle-bloggaaja Katherine Schwarzeneggerin, 28, kanssa.

People-lehden mukaan kaksikko on käynyt yhdessä useilla treffeillä. Lehden mukaan kaksikon saattoi yhteen Katherinen äiti Maria Shriver.

– Maria saattoi heidät yhteen. Kaikki on vielä kovin uutta, nimettömänä pysyttelevä lähde kommentoi People-lehdelle.

Arnold Schwarzenegger kuvattuna tyttäriensä Katherinen ja Christinan kanssa.

Chris Prattin ja Katherine Schwarzeneggerin kerrotaan viettäneen yhdessä esimerkiksi viime viikon sunnuntain, jolloin Yhdysvalloissa vietettiin isänpäivää. Kaksikon kerrotaan käyneen lounastreffeillä syöden sämpylöitä, sipsejä ja omenoita puiston penkillä. Ruokailuhetkeen kuului People-lehden mukaan runsaasti naurua ja hymyjä.

Katherine Schwarzenegger kuvattuna Hollywoodissa.

Katherine Schwarzenegger on aktiivinen Instagramissa, jossa hän jakaa 213 000 seuraajalleen esimerkiksi seuraavanlaisia kuvia elämästään:

Chris Pratt oli pitkään naimisissa näyttelijä Anna Farisin kanssa. Pari erosi viime elokuussa yhdeksän avioliittovuoden jälkeen. Ex-parilla on viisivuotias poika nimeltään Jack. Prattin ja Farisin ero kohautti viihdemaailmaa, sillä heitä pidettiin yhtenä Hollywoodin onnellisimmista pareista. Ex-pari oli tunnettu siitä, että he kommentoivat suhdettaan hauskoin ja rakastavin sanankääntein haastatteluissa. He usein myös hulluttelivat keskenään ja jakoivat hellyydenosoituksia punaisella matolla kuvaajista välittämättä.

Chris Pratt ja Anna Faris kuvattuna punaisella matolla huhtikuussa 2017 vain kuukausia ennen avioeroa.

People-lehden mukaan Anna Faris on seurustellut ainakin viime lokakuusta saakka kuvaaja Michael Barrettin kanssa.

– Avioero on syvältä. Meillä on kuitenkin upea lapsi, jolla on kaksi vanhempaa, jotka rakastavat häntä todella paljon, Pratt on kommentoinut eroaan Entertainment Weekly -lehdelle.

Hän myös kertoi, kuinka hän ja Faris yrittivät suhtautua uuteen tilanteeseen tuolloin.

– Yritämme löytää keinoja navigoida tässä tilanteessa siten, että pysymme edelleen ystävinä ja olemme mukavia toisillemme. Tämä ei ole ideaali tilanne, mutta luulen, että meistä molemmat voivat itse asiassa nyt paremmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?