Kohuissa ryvettynyt teinivaimo Courtney Stodden, 23, palasi julkisuuteen muuttuneena – lähes tunnistamaton uusissa kuvissa, muutti jopa nimensä ja luo uutta uraa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohuissa ryvettynyt teinivaimo Courtney Stodden, 23, palasi julkisuuteen muuttuneena – lähes tunnistamaton uusissa kuvissa, muutti jopa nimensä ja luo uutta uraa

Courtney Stodden yrittää luoda uraa laulajana ja jättää kohut taaksensa.

Courtney Stodden ei enää ole vaaleatukkainen. Kuva viime maaliskuulta.­

24.6.2018 21:56

Teinivaimo Courtney Stodden, 23, nousi julkisuuteen vain 16-vuotiaana, kun hän avioitui itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Sen jälkeen Stodden on aiheuttanut kohua muun muassa vähäpukeisilla asuillaan, kauneusoperaatioillaan ja puhumalla avioliittonsa vaikeuksista julkisuudessa.

Stoddenin ja Hutchisonin uutisoitiin eronneen tammikuussa 2017. Eron jälkeen Stodden on välillä anellut miestään takaisin, mutta pariskunta ei ole palannut yhteen.

Tuoreessa haastattelussa Stodden antaa kuitenkin ymmärtää, että haluaa jättää kohut taaksensa. 23-vuotias nainen on luonut itselleen täysin uuden tyylin: platinablondina nähty Stodden on nykyisin punapää, joka on vaihtanut nimensä Emberiksi, joka tarkoittaa hiillosta. Stodden yrittää myös luoda uraa laulajana.

– Tulin kuuluisaksi hyvin nuorena ja uskon, että käsitelläkseni sitä, minusta tuli tämä hahmo kuin naamiaisasussa joka päivä, Stodden kertoo TooFabin haastattelussa.

– Luulen, että avioeroprosessin ollessa käynnissä, tutkiskelin todella sieluani ja tajusin, että jos jatkan tuota tietä, en usko rehellisesti sanoen, että selviäisin 27-vuotiaaksi.

Doug Hutchisonin ja Courtney Stoddenin liitto ei kestänyt.­

Uuteen nimeensä Stodden sai idean, kun hän vietti iltaa ystävänsä kanssa nuotion ääressä. Ystävä oli kertonut Stoddenille, että tulen hiipuessa syntyy hiillos.

– Sanoin, että herran jumala, olen hiillos, kuoleva tuli.

Courtney Stodden kokeilee siipiään laulajana.­

Stoddenilta on aiemmin ilmestynyt satunnaisesti singlejä, mutta kesäkuun aikana naiselta on jo ilmestynyt kaksi uutta kappaletta ja esikoisalbumin on määrä ilmestyä myöhemmin kesällä.

Ensimmäisenä julkaistu uusi kappale #MeToo kertoo Stoddenin kokemasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Stodden kertoi viime maaliskuussa joutuneensa seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi 19-vuotiaana, kun hän oli eronnut hetkellisesti aviomiehestään.

– Luulin, että okei, ehkä ne ovat vain rajut treffit. En ymmärtänyt, että se oli seksuaalista hyväksikäyttöä kuin vasta, kun nämä naiset alkoivat puhua. Kun Me Too -kampanja alkoi, olin, että ”vau, ehkä se ei ollut okei,” Stodden kertoi tapahtumista People-lehden mukaan.

Toisen kappaleen inspiraation lähteenä toimi nuorena solmittu avioliitto huomattavasti vanhemman miehen kanssa. Kappaleen nimi on Sixteen, suomeksi kuusitoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?