Sara Sieppi julkaisi kehopositiivisen bikinikuvan – Roope Salminen ylistää näkyä: ”Oot maailman kuumin, no worries” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi julkaisi kehopositiivisen bikinikuvan – Roope Salminen ylistää näkyä: ”Oot maailman kuumin, no worries”

Sara Sieppi julkaisi Barcelonan-matkalta bikinikuvan, jonka kuvatekstissä kehottaa jokaista olemaan ylpeä omasta vartalostaan.

24.6.2018 19:59

Vuoden 2011 Miss Suomi ja juontaja Sara Sieppi on viettänyt juhannusta Barcelonassa yhdessä vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kuljun kanssa. Sunnuntaina Sieppi julkaisi matkalta kuvan, jonka tekstinä on vahva viesti kehopositiivisuudesta. Julkaisemassaan kuvassa Sieppi poseeraa bikinit yllään hymyillen ja kehottaa tekstissä ihmisiä olemaan kehoistaan ylpeitä.

– Be proud of your body (niiden burgereidenkin jälkeen). Sun keho on SUN ja kellään muulla ei pidä olla sananvaltaa siihen, millainen sen kuuluu olla. Jos sä nautit elämästä ja oot onnellinen – sulla on kaikki hyvin!! Sieppi kirjoittaa.

Missikaunottaren Instagram-seuraajat ovat ottaneet tekstin sanoman positiivisesti vastaan ja kommenttikentässä on useita asiaa kannustavia viestejä.

Myös Siepin avopuoliso muusikko-juontaja Roope Salminen on kommentoinut kuvaa.

– Oot maailman kuumin no worries, Salminen kehuu puolisoaan.

Salminen itse vietti juhannuksen keikkaillen yhdessä yhtyeensä Roope Salminen & Koirat kanssa. Suosittu yhtye esiintyi kolmella eri juhannusfestarilla: Raumanmeren Juhannuksessa, Himos Juhannuksessa ja Tahko Juhannuksessa.

Sara Sieppi ja Roope Salminen kuvattuna Elle Style Awards -gaalassa vuonna 2016.­

Sara Sieppi on ennenkin puhunut luonnollisuuden puolesta sosiaalisessa mediassa. Sieppi on muun muassa julkaissut sosiaalisessa mediassa meikittömiä kuvia ja kertonut, että on itse asiassa ilman meikkiä suurimman osan ajasta. Hän on myös iloinnut, että luonnollisuudesta on tullut trendi ja sen kunniaksi julkaissut itsestään kuvan ilman hiusten- ja ripsienpidennyksiä.

Muutama vuosi sitten Sieppi otti suorasanaisesti kantaa niin kutsuttuun ”tissigateen” puolustamalla luomurintoja sekä kaikenkokoisia rintoja. Lue aiheesta lisää: Rinnat kohisuttavat somessa - missi ja povipommi tukkanuottasilla: ”En tarvitse kahta jäätävänkokoista palloa eteeni”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?