Bailuhiteistään tunnettu tähti teki täydellisen elämänmuutoksen – muutti vuorille ja ryhtyi vegaaniksi: jopa koirat elävät kasvisruualla - Viihde - Ilta-Sanomat

Bailuhiteistään tunnettu tähti teki täydellisen elämänmuutoksen – muutti vuorille ja ryhtyi vegaaniksi: jopa koirat elävät kasvisruualla

LMFAO-yhtyeestä vuonna 2008 tähdeksi singahtanut Redfoo on muuttanut elämänsä täysin.

24.6.2018 15:33

42-vuotias Stefan Kendal Gordy nousi kuuluisuuteen vuonna 2008 kappaleella I'm In Miami Bi**h. LMFAO-yhtyeen esikoissinglestä tuli hitti, mutta paremmin Redfoona tunnettu Gordy singahti todelliseen tähteyteen vasta seuraavana vuonna.

LMFAO:n Party Rock Anthemista tuli maailmanlaajuinen megahitti ja Redfoo sekä yhtyeen toinen jäsen, SkyBlu pääsivät nauttimaan supertähden elämästä.

Pian myös Champagne Showers ja Sexy And I Know It -kappaleet saivat valtavaa menestystä ja LMFAO nautti jättisuosiota ympäri maailman. Redfoo tutustui elämäntyyliin, jossa juhlittiin klubeilla aamuun asti ja elettiin leveästi. LMFAO kiersi maailmaa ja ansaitsi rahaa.

LMFAO:n tyyliin kuuluivat äärimmäisen värikkäät ja näyttävät vaatteet sekä menevät tanssiliikkeet.­

LMFAO:n jättisuosion jälkeen Redfoosta tuli Australian X Factorin tuomari. Hän jatkoi myös musiikin parissa ja suuntasi soolouralle. Viime aikoina Redfoo on kuitenkin pitänyt taukoa musiikin teosta.

Daily Mail kertoo, että Redfoo on hiljattain löytänyt elämälleen täysin uuden suunnan. Laulaja on jättänyt viinanhuuruiset elämäntyylin ja aloittanut mukaan uuden uran. Redfoo on Daily Mailin mukaan päätynyt varsin kauas aamuun asti kestävistä bileistä.

– LMFAO:n kanssa minulle esiteltiin juhliminen ja se oli todella menevää elämää, muttei oikeastaan hip hopia. Ihmiset käyttivät huumeita klubeilla ja minun piti päästä pois siitä, Redfoo kertoi Forbesille maaliskuussa.

Redfoo elää nykyään vegaanina vuorilla.­

Redfoo työskentelee Daily Mailin mukaan ohjelmoijana blockchain- eli lohkoketjutekniikan parissa. Lisäksi LMFAO-tähti on ryhtynyt vegaaniksi, kasvattaa ruokaa takapihallaan, elää puhtaasti ja on löytänyt rakkauden. Redfoo seurustelee kokki ja kiertuemanageri Jasmine Alkourin kanssa.

Redfoo yhdessä uuden rakkaansa, Jasmine Alkourin kanssa.­

Redfoo kertoi elämänmuutoksestaan Forbesille.

– Aloimme kokata kaiken vegaanisena ja se oli upeaa, sillä en koskaan ollut kokannut kotonani Los Angelesissa. Me teimme jopa koiristamme vegaaneja, hän kertoo.

Redfoo on jakanut Instagram-tilillään kuvia arjestaan sekä vihannesviljelmistään. Mies käyttää vapaa-aikaansa esimerkiksi vuorilla pyöräillen sekä tennistä pelaten.

LMFAO-tähti on myös matkustellut ympäri maailmaa tutustuen uusiin kulttuureihin. Hänen mukaansa matkustaminen opettaa ja kasvattaa valtavasti, sekä avaa silmät aivan uusille asioille. Maailmanmatkoillaan ja elämäntapansa muutettuaan Redfoo tajusi, ettei halua asua enää Los Angelesin vilskeessä.

Daily Mailin mukaan hän onkin muuttanut pois Hollywoodissa sijaitsevasta ökytalostaan ja asuu nykyään vuorilla Malibussa. Hänen entinen kotinsa on lehden mukaan myynnissä noin kahdella miljoonalla eurolla.

Brittilehden mukaan Redfoo on muuttanut vuorille yhdessä uuden Jasmine-rakkaansa kanssa.

Vaikka Redfoo on elänyt hiljaiseloa musiikkiuransa suhteen, suuntaa hän tänä kesänä kiertueelle.

– Minun on mentävä kiertueelle tänä vuonna otettuani ensin aikaa ensin itselleni, vaikka haluaisin vain istua kotona. Meillä on kolme koiraa, bernhardinkoira ja kaksi tanskandoggia. Rakennamme tällä hetkellä takapihaamme, jotta voimme kasvattaa oman ruokamme, omat tomaattimme ja perunamme. Vegaanikoiramme rakastavat sitä, Redfoo kertoi Forbesille.

Asiantuntijoiden mukaan vegaaninen ruokavalio on koirille hengenvaarallinen. Koira on lihansyöjä ja tarvitsee eläinperäisiä proteiineja, muun muassa Ylen uutisessa on todettu.

Yleisradion haastatteleman asiantuntijan mukaan vegaanisen ruokavalion tarjoaminen koiralle voi olla sen terveydelle vaaraksi. Ylen haastatteleman asiantuntijan eläintentarhaopetta Teija Viljamaan mukaan koiran elimistö tarvitsee eläinpitoisia proteiineja ja rasvoja. Jos näitä ei anneta, voivat seuraukset olla vakavia: eläinperäisten proteiinien puuttuminen voi johtaa koiran vakavaan sairastumiseen. Hän kertoo kiertäneensä ympäri Suomea ja kuulleensa tapauksista, joissa vegaanisilla ruokavalioilla ruokittuja koiria on jouduttu lopettamaan.

Edit: Jutttua muokattu 24.6. kello 16:20. Lisätty tieto vegaaniruokavalion vaarallisuudesta koirille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?