Viihde

80-luvun seksisymboli Brigitte Nielsen sai lapsen 54-vuotiaana: neljä aikuista poikaa saivat pikkusiskon – ”Tämä on ollut pitkä tie”

Julkaistu:

vauvaonnea
Brigitte Nielsen, 54, ja hänen viides aviomiehensä Mattia Dessi, 39, ovat saaneet perheenlisäystä.
Tanskalainen Brigitte Nielsen oli yksi 80-luvun palvotuimpia kohukaunottaria. Nainen aloitti uransa mallina ja jatkoi näyttelemisen parissa. Hänet muistetaan parhaiten 80-elokuvista Red Sonja, Cobra, Rocky IV ja Beverly Hills kyttä 2.

Nyt Brigittellä on kuitenkin erilaisia uutisia. Hän on saanut perjantaina viidennen lapsensa, 54-vuotiaana.

Lapsi on näyttelijättären ja hänen aviomiehensä Mattia Dessin, 39, ensimmäinen yhteinen lapsi, mutta Brigittellä on aiemmista suhteistaan ja avioliitoistaan entuudestaan neljä nyt jo aikuista lasta.

People-lehden mukaan vasta syntynyt pienokainen on Brigitten ensimmäinen tytär ja hän sai nimekseen Frida. Pienokainen painoi syntyessään reilut 2,5 kiloa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olemme ikionnellisia toivottaessamme kauniin tyttäremme elämäämme, ylpeät vanhemmat kertovat Peoplelle.

– Tämä on ollut pitkä tie ja kaiken sen arvoista. Emme ole koskaan ennen olleet näin rakastuneita.
Brigitteä ei ole näkynyt julkisuudessa viime vuosina kuin harvakseltaan, mutta toukokuussa hän paljasti Instagramissa odottavansa perheenlisäystä.

– Perhe kasvaa, hän kirjoitti kuvan yhteydessä, jossa hän poseeraa valkoisessa mekossa raskausvatsaansa pidellen.

Nielsenin ilmoitus löi fanit ällikällä ja Instagramissa monet epäilivät, että Nielsenillä on kuvassa tekovatsa. Tähti ei itse kommentoinut asiaa julkisuudessa.


Saksalaislehdet Spiegel ja Gala, sekä Huffington Post kuitenkin kertoivat, että Nielsen on jo pitkään haaveillut perheenlisäyksestä ja unelma on nyt viimein käynyt toteen.

Nielsenillä on ennestään neljä aikuista lasta: Raoul Meyer Jr., 23, Douglas Meyer, 25, Killian Gastineau, 28, ja Julian Winding, 34. Hän ja viides aviomies Mattia Dessi, 39, ovat kertoneet avoimesti haluavansa yhteisen lapsen. Nielsen kertoi viime vuonna saksalaiselle Bunte-lehdelle saaneensa ilkeitä kommentteja siitä, että hän haluaa äidiksi yli 50-vuotiaana.

– Ihmiset ovat olleet järkyttyneitä ja kutsuneet minua itsekkääksi. Kun 70-vuotias mies kertoo saman, niin häntä ihaillaan, Nielsen sivalsi.


Nielsen on kertonut haastatteluissa, ettei hän koe olleensa neljälle lapselleen nuorempana kovinkaan hyvä äiti. Tähti on puhut päihdeongelmistaan ja hänen tiedetään hakeutuneen vieroitushoitoon vuonna 2007.

– Valitsin pullon lapsien sijaan. Rakastan kuitenkin heitä ja olemme läheisiä. Olen ollut hellä ja hoivaava äiti. On kurjaa, että he ovat nähneet minut pahimmillani, Nielsen on kertonut Hello! -lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt