Viihde

Kit Harington ja Rose Leslie sanoivat ”tahdon” Game of Thrones -tähtiä vilisevissä häissä – Sophie Turnerin paljastava puku varasti huomion

Julkaistu:

häät
Vaikka Skotlannissa ei juhannusta tunnetakaan, vilkkuu hääkuvissa kauniita koivunoksia.
Todellisuus on usein tarua ihanampaa!

Ainakin jos kyseessä on Game of Thrones. Sarjan kyyhkyläisten Jon Snow’n ja Ygritten tarina päättyi traagisesti, mutta Kit Haringtonin ja Rose Leslien yhteinen taival sai tänään uuden kauniin käänteen.


Pari sanoi toisilleen tahdon Skotlannin Aberdeenshiressa pienessä kirkossa. BBC:n mukaan paikalla on noin 200 vierasta. Vieraslistalla oli koko joukko kollegoita Game of Thronesista: muun muassa Sophie Turner, Maisie Williams, Emilia Clarke ja Peter Dinklage. Leslien kerrotaan ilmoittaneen sarjan tuottajalle, ettei hääpäivänä voi olla kuvauksia, koska näyttelijöillä on muita kiireitä.

Kutsuttuna oli myös Mumford and Sonsin Marcus Mumford, jonka arvaillaan esiintyvän hääjuhlassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hääjuhla järjestetään Wardhillin linnassa, joka on ollut Mirrorin tietojen mukaan Leslien klaanin omistuksessa jo 900 vuotta.


Perinteikkäissä skottihäissä säkkipillit soivat ja morsiamen isä Sebastian Leslie saattoi tyttärensä alttarille kiltti päällä. Myös suosikkisarjan Robb Stark eli Richard Madden juhlisti rakkauden juhlaa pukemalla kiltin päälleen.

Morsian luotti klassiseen valkoiseen. Hänen yllään nähtiin pitkä pitsipuku ja näyttävä kasvotkin peittävä huntu. Kädessään punapäällä oli pieni mutta kaunis valkoinen kukkakimppu.


Pari meni kihloihin viime syyskuussa ja paljasti seurustelevansa huhtikuussa 2016. He tapasivat kuvauksissa vuonna 2012, mistä asti seurustelupuheet ovat pörränneet parin ympärillä. Sekä Leslie että Harington ovat 31-vuotiaita.

Harington on kertonut Jonathan Ross Show’ssa, miten hän ei malttanut odottaa suunnittelemaansa kosintaspektaakkelia, vaan sanat vain tulivat hänen suustaan kauniina yönä tähtitaivaan alla.

Pari kertoi kihlauksestaan perinteikkääseen tapaan The Times -lehdessä.