Viihde

Johnny Depp on tuhlannut lähes koko 650 miljoonan omaisuutensa: 5 miljoonaa kanuunalla taivaan tuuliin, yli 30000 kuukaudessa alkoholiin...

Julkaistu:

Johnny Deppin elämä menee kovaa vauhtia alamäkeä.
Hollywoodin supertähti Johnny Depp vieraili Suomessa kesäkuun alussa, kun hän esiintyi Hollywood Vapires -yhtyeen kanssa Helsingin Kaisaniemen puistossa.

Depp konsertoi Alice Cooperin ja Joe Perryn kanssa ja vaikutti konsertissa energiseltä ja hyvinvoivalta.

Huoli tähden terveydestä heräsi juuri ennen tämän Suomen-vierailua, kun Depp kuvattiin riutuneen ja kalpean näköisenä. Kuvissa Depp tervehti fanejaan aurinkolasit silmillään. Näyttelijätähti oli luopunut tavaramerkiksi muodostuneista viiksistään ja tummista hiuksistaan.

Viikko Suomen-keikan jälkeen The Mirror -lehti uutisoi, että eräs saksalaistoimittaja uteli Deppiltä hänen terveydentilastaan. The Mirrorin mukaan kysymykset fanit huolestuttaneista kuvista olivat Deppille liikaa ja tämä peruutti kaikki tulevat lehdistötilaisuudet ja haastattelut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Juhannuksen kynnyksellä Rolling Stone -lehti julkaisi pitkän ja tummanpuhuvan artikkelin Deppin elämästä, jota varten toimittaja oli viettänyt Deppin kanssa 72 tuntia.


Haastattelusta ponnahti esiin muutamia todella hämmästyttäviä asioita muun muassa miehen raha-asioista ja alkoholinkäytöstä.

Lehden haastattelussa käy ilmi, että Deppillä ei ole juuri mitään jäljellä hänen jättimäisesti 650 miljoonan dollarin omaisuudestaan, jonka hän oli hankkinut tekemistään elokuvista.

Vuonna 2016 Depp haastoi managerinsa Joel ja Robert Mandelin oikeuteen hänen rahojensa väärinkäytöstä. Hän syytää veljeksiä ja heidän manageriyhtiötään TMG:tä huolimattomuudesta ja siitä, että hänen veronsa tulivat managerien toiminnan takia maksetuksi väärin. Lisäksi hän syyttää ex-managereitaan petoksesta. Näyttelijätähden mukaan managerit ottivat hänen nimissään lainoja, joista hänellä ei ollut tietoa.

Veljekset ovat kiistäneet syytteet ja he ovat kertoneet, että suuri osa Deppin rahoista on huvennut hänen hulppeaan elämäntyyliinsä, jota hän on viettänyt jo useita vuosia. Veljesten mukaan miehellä kuluu ainakin 2 miljoonaa kuukaudessa elämiseen.


Rolling Stone -lehden mukaan Mandelit ovat kertoneet Deppin käyttäneen rahojaan huolettomasti muun muassa sijoittamalla 75 miljoonaa dollaria erilaisiin asuntoihin ja ostamalla tyttärelleen 7 000 dollarin sohvan, joka on nähty myös Kardashianin perheen tosi-tv-ohjelmassa. Lisäksi hänen kerrotaan käyttäneen 3 miljoonaa dollaria siihen, että hän ampui edesmenneen kirjailija Hunter S. Thompsonin tuhkat kanuunalla taivaalle.

– Siihen meni viisi miljoonaa, Depp täsmentää tuoreessa haastattelussa.

Lisäksi rahaa kerrotaan menneen 200 000 dollari kuussa yksityislentoihin ja huomattava summa myös taiteeseen ja alkoholiin. Tuoreessa haastattelussa Depp toteaa, että väite siitä, että hänellä menisi 30 000 dollari kuukaudessa alkoholiin on älytöntä.

– On loukkaavaa sanoa, että käytän 30 000 dollaria viiniin. Koska todellisuudessa se on paljon enemmän.


Johnny Depp aloitti näyttelijäuransa 1980-luvulla. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli Painajainen Elm Streetillä -elokuvassa vuonna 1984. Kuuluisuuteen hänet nosti kuitenkin nuorisosarja 21 Jump Street, jossa hänet nähtiin vuosina 1987–1989.

Miehen tunnetuimpiin rooleihin kuuluu Jack Sparrow’n rooli Pirates of Carribean -elokuvasarjassa. Muita supersuosion saaneita elokuvia, joissa hän on ollut mukana ovat mm. Liisa Ihmemaassa (2010), Gilbert Grape (1993), Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa (1998), Saksikäsi Edward (1990), Cry-Baby (1990) ja Sweeney Todd: Fleet Streetin paholaisparturi (2007).

Artikkelia muokattu kello 16.29, korjattu vuosiluvun kirjoitusvirhe.