Viivi Pumpanen nautiskelevana ammeessa, bikineissä veneellä ja kesäisenä kukkakedolla – lukijat valitsivat upeimman juhannusneidon

rac

Julkaistu:

juhannusneito
IS:n lukijat äänestivät Viivi Pumpasen upeimmaksi juhannusneidoksi.
Tänä juhannuksena Ilta-Sanomien kannessa säihkyy hallitseva Miss Suomi Michaela Söderholm.

Viimeisten reilun kymmenen vuoden aikana IS:n juhannuslehden kannessa on ollut missi, mutta on joukkoon mahtunut myös näyttelijä Iina Kuustonen.

Ilta-Sanomien lukijat saivat äänestää, että kuka juhannusneidoista on ollut kaikista upein. Ääniä annettiin yli 37 500 ja voittajaksi nousi vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen.


Pumpanen sai 21 % kaikista annetuista äänistä.


Pumpanen on nähty juhannusneitona vuosina 2015, 2012 ja 2011.


Kaunotar on kertonut haastatteluissa, että hänen juhannukseensa kuuluu mökkeily vailla kiirettä ja stressiä. Pumpasen mökille vesi tulee kaivosta ja valo öljylampusta.

– Olen taikauskoinen ja luonnonhenkien ystävä. En epäile, ettenkö olisi joskus juhannuksena heitellyt yrttejä ja heiluttanut luutaa, mutta tarkkoja muistoja juhannustaioista ei ole, Pumpanen kertoi vuonna 2012.


Toiseksi äänestyksessä, saaden 17 % äänistä, sijoittui Lola Odusoga, joka poseerasi IS:n juhannuslehdessä vuonna 2007. Vuoden 1996 Miss Suomi odotti tuolloin juhannusta ja kesän grilliherkkuja.


– Tykkään ihan älyttömästi ribseistä. Ja makkaran pitää olla kunnon jauhoista kakkosluokkaa! hän totesi tuolloin.


Kolmannelle sijalle lukijat äänestivät näyttelijä Iina Kuustonen, joka nähtiin juhannuslehden kannessa kesällä 2014. Näyttelijätär sai 16 % kaikista annetuista äänistä.


Alla vielä vuosien 2006–2017 juhannuskannet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt