Venäläiskaunotar Natalia, 28, bongattiin MM-katsomosta – ”maailman kauneimman jalkapallofanin” taustasta paljastui härski yllätys - Viihde - Ilta-Sanomat

Venäläiskaunotar Natalia, 28, bongattiin MM-katsomosta – ”maailman kauneimman jalkapallofanin” taustasta paljastui härski yllätys

Venäläisestä Nataliasta tuli ilmiö hetkessä, kun hänestä otetut kuvat lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa.

21.6.2018 21:05

Jalkapallon MM-kisoissa huomio on kiinnittynyt otteluiden ohella myös intohimoisiin futisfaneihin, jotka ovat täyttäneet katsomot Venäjällä.

Fanien yllä on nähty mitä mielikuvituksellisimpia asuja ja kasvomaalauksia, kun he ovat kannustaneet suosikkijoukkueitaan.

Sosiaalisessa mediassa yksi futisfani on noussut kuitenkin ylitse muiden. Kun Venäjä pelasi Saudi-Arabiaa vastaan, valokuvaajat bongasivat vaaleahiuksinen naisen katsomosta. Napapaitaan ja päähineeseen pukeutunut nainen heilutti innoissaan Venäjän lippuja ja poseerasi kuvaajille hymyssä suin.

Sosiaalisessa mediassa huomattiin, että tv-kamerat kuvasivat katsomossa olevaa vaaleaa naista useita kertoja ottelun aikana.­

Venäläiskaunottaresta otetut kuvat lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa vauhdilla ja pian naista ruvettiinkin ylistämään kansainvälisessä mediassa maailman kauneimmaksi futisfaniksi.

The Sun ja Daily Mail -lehdet kertovat, että futisfanien sydämet valloittanut nainen ei ole aivan mikä tahansa MM-kisaturisti, vaan entinen Miss Moskova, Natalia Nemchinova.

– Huomasin, että tv-kamerat ovat nyt kuvanneet yleisössä olevaa naista kolme kertaa viimeisen viiden minuutin aikana. Ei sillä että valittaisin, Twitterissä pantiin merkille.

Natalia, 28, kruunattiin Moskovan kauneimmaksi naiseksi vuonna 2007. Daily Mail kertoo, että Natalia on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta luoda uraa monella eri saralla. Missitittelin jälkeen Natalia on työskennellyt mallina ja poseerannut esimerkiksi miestenlehti Maximissa.

Brittilehtien mukaan on epäselvää, kuinka paljon mallintöitä Natalia enää nykyään tekee, sillä hän on luonut nimeä Venäjällä aikuisviihteen parissa.

Natalian aikuisviihdetausta tuli julkisuuteen erikoisella tavalla, sillä tarkkasilmäiset futisfanit olivat tehneet todellista salapoliisityötä yrittäessään selvittää kuka nainen on.

 

Pian Natalian nimi saatiin kuitenkin selville ja samalla paljastui, että hän on esiintynyt pornoelokuvissa salanimellä vuodesta 2016 lähtien.

Futisfanit saivat selville, että venäläiskaunotar on nimeltään Natalia Nemchinova.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?