Tästä syystä lentoemännät näyttävät aina niin upeilta – ilmojen naiset paljastavat suurimmat salaisuutensa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tästä syystä lentoemännät näyttävät aina niin upeilta – ilmojen naiset paljastavat suurimmat salaisuutensa

Lentolaukkuun piilotettava nopea täsmähoito voi pelastaa pitkällä lennolla.

Lentoemännät antavat vinkkinsä, kuinka pysyä viimeistellyn näköisenä pitkänkin lentomatkan ajan. Kuvituskuva. Kuvan lentoemäntä ei liity juttuun.­

21.6.2018 18:32

Lentomatkan jälkeen väsyttää, hiukset ovat sekaisin ja nilkat turvonneet. Lentomatka voi vaatia veronsa.

Toisin näyttää käyvän lentoemännille, jotka onnistuvat säilyttämään hehkuvan ulkonäkönsä koko matkan ja hiukset ovat vielä laskeutuessakin kuin juuri laitetut.

Brittilehti Daily Mail keräsi lentoemäntien vinkit, miten he tässä onnistuvat.

Huoliteltu ulkoasu kuuluu työnkuvaan ja lentokoneen henkilöstö saattaa saada koulutusta esimerkiksi meikeistä. Kuvituskuva. Kuvan lentoemännät eivät liity juttuun.­

Lentoyhtiö Virgin Oilille työskentelevä Lauren Gaynor tietää tarkkaan, mikä merkitys hyvällä meikillä ja ihonhoitorutiinilla on.

Artikkelin mukaan hän pakkaa aina mukaansa kohteeseen kasvonpuhdistukseen sopivan mikrokuitutyynyn.

– Olen aina uskonut teoriaan, että puhdistusaineiden tulee olla kosketuksissa ihon kanssa mahdollisimman vähän aikaa. Haluan siksi pitää tämän vaiheen mahdollisimman helppona ja edullisena, Gaynor kertoi News.com.au-verkkosivustolle.

Puhdistuksen jälkeen on seerumin ja päivävoiteen vuoro.

Lentoa ennen hänellä on tapana käydä vartalo läpi kahvilla höystetyllä kuorinta-aineella, mutta hän pidättäytyy tarkkaan juomasta kahvia itse lennolla.

Lentomatkan aikana raikkaan ulkoasun varmistaa säännöllisin väliajoin suihkauteltava kosteuttava kasvosuihke.

Qantasilla työskentelevä australialainen lentoemäntä Anastasia Andreev, 22, kertoo artikkelissa, että hänen luottoystävänsä lennolla on kestävä meikkivoide. Ja ennen kaikkea hyvä ennakkovalmistautuminen.

– Jos olen menossa lennolle, varmistan, että nukun sitä ennen hyvin ja kosteutan ihon hyvin edellisenä yönä ja aamuna ennen lentoa.

Meikkivoiteen alle hän on valinnut melko tanakan kosteusvoiteen, joka suojaa ihoa ilmassa liikkuvilta epäpuhtauksilta. Lisäpiristettä tuo muutaman tunnin välein lisättävä rauhoittava kasvosuihke.

Anastasia nauttii myös terveellisen mutta runsaan aterian ennen lentoa, jotta herkulla tarjoiltavat suklaat tai muut ”tuhmuudet” eivät häntä viettelisi.

– Rakastan työtäni, Anastasia hehkuttaa Instagram-tilillään.

Muita lentolaukkuun pakattavia asioita on muun muassa käsivoide.

– Se on niin tärkeä, sillä ilma muuttuu todella kuivaksi, Anastasia kertoo Daily Mailille.

Huulilleen hän sipaisee nudea huulipunaa, joka viimeistelee lookin.

– Äläkä unohda kohentaa meikkiä ennen kuin laskeudut, Anastasia vinkkaa.

Laukkua pakatessa on hyvä muistaa, että nesteet pitää pakata läpinäkyvään muovipussiin. Lentokentän turvatarkastuksen läpi saa viedä nesteitä vain pikkupulloissa, joihin mahtuu enintään 100 millilitraa sisältöä.

Lentoemäntä Riitta Kiiveri on matkustanut työkseen jo kymmeniä vuosia. Ilta-Sanomille listaamissa vinkeissään hän kehottaa jättämään isot hiuslakkapurkit ja sampoopullot suosiolla kotiin ja hankkimaan matkaa varten pieniä täyttöpulloja ja minikokoisia purnukoita.

Deodorantit, tuoksut, meikit, vahat, voiteet, aurinkosuojat, käsidesit ja hammastahnat kannattaa pakata omaan pieneen hygienialaukkuun, etteivät ne vaeltele vapaina ympäri laukkua. Mukaan voi ottaa myös talkkia, joka estää hikoilua ja pitää huolen siitä, että perille kohteeseen saapuu se parempi versio itsestäsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?