”No terve, Harry ja Meghan! ” – Vappu Pimiä ja Teemu-rakas kutsuttiin kuninkaallisten seurapiiritapahtumaan: elegantit kuvat julki - Viihde - Ilta-Sanomat

”No terve, Harry ja Meghan! ” – Vappu Pimiä ja Teemu-rakas kutsuttiin kuninkaallisten seurapiiritapahtumaan: elegantit kuvat julki

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja hänen aviomiehensä Teemu Huuhtanen nauttivat olostaan Ascotin laukkakisoissa. Pari näki lähietäisyydeltä brittikuninkaallisia.

20.6.2018 11:22

Juontaja Vappu Pimiä paljastaa Instagramissa julkaisemissaan kuvissa ja videoissa osallistuneensa miehensä Teemu Huuhtasen kanssa kutsuvieraina Royal Ascot -laukkakilpailuun. Ascotin perinteikäs laukkakilpailu tunnetaan brittikuninkaallisten ja eliitin näyttäytymispaikkana. Tapahtuma noudattaa tiukkaa pukukoodia ja tunnetaan etenkin näyttävistä hatuista.

Pimiä julkaisi itsestään ja miehestään kuvan juhla-asuihin pukeutuneena.

– Nyt on Metsolat päässeet Isolle kirkolle! Onhan täällä vähän erilaista, kun Salon torilla, Pimiä on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Kuten kuvasta näkyy pari on pukeutunut pukukoodia noudattaen. Naisilta vaaditaan hattua ja sukkahousuja. Asukokonaisuuden tulee olla lisäksi peittävä. Miehiltä edellytetään saketin ja silinterihatun käyttöä. Vaikkka Teemulla ei ole silinterihattua kuvissa päässään, hän on se yllään Vapun julkaisemilla videoilla.

Toisessa julkaisemassaan kuvassa Pimiä paljastaa nähneensä aivan lähietäisyydeltä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin. Pimiä on julkaissut pariskunnasta kuvan Instagramissaan.

  • Katso kuva Meghanista ja Harrysta painamalla kuvan oikeaan laitaan ilmestyvää nuolta:

– Upea päivä Ascotissa. Melkein päästiin heittämään yläfemmat vastanaineiden kanssa, Pimiä on kirjoittanut kuvatekstiksi viitaten 19.5. avioituneisiin Harryyn ja Meghaniin.

Pimiä julkaisi saman kuvan myös Instagramin tarinaosuudessa. Hän oli kirjoittanut kuvan päälle tekstin: ”Well Hello Harry and Meghan” eli suomennettuna: ”No terve, Harry ja Meghan.”

Pimiä on julkaissut useita lyhyitä videoita Ascot-kokemuksestaan Instagramin tarinaosuudessa. Videoilta paljastuu, että pariskunta matkusti Ascotin laukkakisoihin Lontoosta helikopterilla.

– Hattu toimikoot vinkkinä, minne ollaan matkalla. Meidät on kutsuttu Royal Ascotiin ja olemme menossa sinne. Elämäni ensimmäistä kertaa, Pimiä kertoo eräällä julkaisemallaan videolla.

Pimiä on kuvannut myös juhlavasti pukeutuneita ihmisiä ja heidän hattujaan sekä iltapäiväteen kanssa tarjottavia suolasia ja makeita herkkuja. Hän myös vitsailee eräällä videolla aviomiehensä kanssa.

– Olemme tekemässä vetoja täällä. Onko meillä mitään käryä, ketä me veikataan? Vappu kysyy Teemulta.

– Voittajia, Teemu vastaa.

– Onko toi hattu vähän liian snadi sulle? Vappu sanoo katsoen miehensä päässä olevaa silinterihattua.

– Ehkä, Teemu vastaa ja Vappu purskahtaa nauruun.

Suosikkijuontaja kertoo parin päässeen katsomaan myös paikalla olleita hevosia, mutta niitä ei saanut kuvata. Hän paljastaa nähneensä Harryn ja Meghanin lisäksi lähietäisyydeltä myös Harryn isän prinssi Charlesin.

– Siis prinssi Charles käveli tästä äsken ohi! En ehtinyt ottaa kuvaa, Vappu kertoo eräällä julkaisemallaan videolla.

Lue lisää: Herttuatar Meghan varasti huomion seurapiiritapahtumassa – edusti uumaa korostavassa asussa: yleisö kohahti näyttävästä sisääntulosta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?