Viihde

Uskoisitko äidiksi ja tyttäreksi? Näyttävä kaksikko kääntää päitä yökerhoissa: ”Ikäiseni miehet pokailevat äitiäni”

Julkaistu:

Sukulaiset
Äiti ja tytär kertovat olevansa toistensa parhaita ystäviä.
Englantilaiset Louise ja Ellie Smith ovat kuin kaksi marjaa. Heillä on pitkät vaaleat hiukset, siniset silmät ja he tekevät kaiken yhdessä.

Yhteisen sukunimen jakavat kaunottaret eivät kuitenkaan ole siskoksia, kuten yleensä luullaan, vaan he ovat äiti ja tytär. Naisilla on ikäeroa tasan 20 vuotta. Asiasta uutisoi muun muassa The Sun ja Daily Mail.

– Ihmiset aina luulevat meitä siskoksiksi ja heti kun sanomme, että hän on äitini, kukaan ei usko meitä, 22-vuotias Ellie kertoo The Sunille.


Naisten lähipiiri tuntee heidät varsinaisina bilehileinä. The Sunin mukaan äiti ja tytär ovat kiertäneet yökerhoja yhdessä siitä lähtien, kun Ellie tuli täysi-ikäiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän on todella hauskaa seuraa ja pääsee helposti juhlatuulelle – jopa helpommin kuin minä, Ellie kertoo.

– Hauskuus jatkuu niin kauan, kunnes minunikäiseni ihmiset yrittävät iskeä häntä ja minun täytyy kertoa heille, että hän on äitini, tytär jatkaa.


Ellie ja Louise eivät ainoastaan näytä siskoksilta, vaan myös käyttäytyvät sisarten tavoin. He lainaavat toistensa vaatteita, laittautuvat kauniiksi yhdessä ja jopa työskentelevät yhdessä Louisen omistamassa kampaamossa.

Parasta on kuitenkin juhliminen.

– Ellie on aina ollut nuorempi versio minusta ja paras ystäväni, joten miksi emme kävisi ulkona ja pitäisi hauskaa yhdessä, toteaa 42-vuotias Louise Daily Mailille.

– Aion jatkaa bailaamista ja elää elämääni täysillä niin kauan, kun olen vielä riittävän nuori, äiti jatkaa.

Ota kantaa

Lähtisikö äitisi kanssa bailaamaan?

Totta kai! 23% En todellakaan. 62% Voisin harkita. 15%
Ääniä yhteensä 48850

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt