Ero, heti uusi mies ja kihlat: fanit kritisoivat Ariana Granden rakkauselämän liukkaita liikkeitä tiukkasanaisesti – ”Oletko tyhmä?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ero, heti uusi mies ja kihlat: fanit kritisoivat Ariana Granden rakkauselämän liukkaita liikkeitä tiukkasanaisesti – ”Oletko tyhmä?”

Ariana Grande sivalsi Twitterissä fanejaan, jotka ihmettelivät laulajan rakkauselämän vauhdikkaita käänteitä.

19.6.2018 16:15

Laulajatähti Ariana Grande kihlautui hiljattain näyttelijäpoikaystävänsä Pete Davidsonin kanssa. Suhde on edennyt vinhaa vauhtia, sillä pari ehti seurustella vain muutamien viikkojen ajan ennen kuin he päättivät virallistaa suhteensa.

Davidsonin tiedetään ottaneen kaksi rakkaustatuointiakin uuden kultansa kunniaksi.

Lue lisää: Ariana Grande kihlautui vain muutaman viikon seurustelun jälkeen – sulho teetti rakkaalleen kymmenien tuhansien arvoisen timanttisormuksen

Amerikkalaismedia on seurannut tiiviisti laulajan ja koomikon rakkaustarinaa, joka on saanut laulajan fanit ymmälleen. Granden ihailijat ovat ihmetelleet miksi poptähdellä vaikuttaa olevan niin kiire alttarille.

Grande julkaisi eilen sunnuntaina sosiaalisessa mediassa pienen maistiaisen tulevalta Sweetner-albumiltaan. Kun laulaja paljasti kappaleen nimen olevan Pete, fanit ällistyivät.

– Pete. Tiedämme, että olet rakastunut, mutta oletko tyhmä? fanit vastasivat Grandelle.

Sosiaalisessa mediassa käytiin kiivasta väittelyä siitä, onko kappaleen nimeäminen poikaystävän mukaan suloista vai aivan liian aikaista. Buzzfeed-sivusto kertoo fanien olleen hyvin huolissaan siitä, että Grande aikoo avioitua vain muutaman viikon seurustelun jälkeen.

Grande vastasi kritiikkiin nopeasti ja ytimekkäästi.

– Nah, laulaja vastasi. Lausahduksella laulaja siis kiisti olevansa tyhmä.

– Et välitä hittoakaan mitä muut ajattelevat, Twitterissä ylistettiin laulajaa.

Grande päätti iskeä luun kurkkuun arvostelijoilleen ja selittää, miksi suhde on edennyt niin nopeasti. Grande kuvaili kokeneensa paljon elämässään, ja ymmärtäneensä elämän olevan lyhyt. Niinpä hän ei halua salailla tai peitellä rakkauttaan, vaan haluaa seurata sydäntään.

– Olen kokenut paljon ja elämä on liian lyhyt, että kuvailisin kryptisesti niinkin kaunista asiaa kuin rakkaus, jota tunnen. Niinpä kappaleen nimi on Pete, Grande sivalsi.

Vulture-sivusto kertoo, että Pete-kappale on lisätty levylle vauhdilla, sillä suurin osa Sweetner-albumin kappaleista on tehty valmiiksi jo viime vuoden puolella.

Poptähti Ariana Grande erosi ja löysi uuden rakkaan vauhdilla.­

24-vuotias pariskunta ei ole ehtinyt pitää yhtä kauaa. Grande erosi ex-poikaystävästään räppäri Mac Milleristä toukokuussa, Davidsonin suhde pitkäaikaisen tyttöystävän kanssa päättyi puolestaan toukokuun puolivälissä.

Pete Davidson tunnetaan Saturday Night Live -ohjelmasta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?