Viihde

MTV: Tv-tähti Perttu Sirviö loukkaantui pahasti Fort Boyard -kuvauksissa – joutui keskeyttämään kisan

Julkaistu:

Loukkaantuminen
Sirviö loukkasi kuvauksissa niskansa.
BB-Perttuna tunnettu Perttu Sirviö joutui jättämään MTV3:n Fort Boyard Suomi -seikkailukilpailun kesken loukkaantumisen takia, uutisoi MTV.fi. Sirviö kaatui selälleen tehtävää suorittaessaan.

– Jäin makaamaan siihen lattialle, enkä päässyt liikkumaan enää siitä. Niska meni todella pahasti, ja jonkun minuutin jälkeen sain kerättyä itseni ja pääsin liikkumaan, Sirviö kertoo MTV.fi:lle.

Lehden mukaan tv-tähti kiikutettiin ensin ranskalaiseen sairaalaan, jonka jälkeen hän osallistui vielä muutamaan tehtävään, mutta joutui kipujen takia jättämään leikin kesken.

Sirviö avasi ohjelman alkutunnelmia Instagramissa julkaisemallaan videolla.
Sirviö on yksi kahdeksastatoista julkkiksesta, jotka lähtivät Ranskaan kohtamaan pelkonsa ja venymään fyysisyytensä äärirajoille syksyllä starttaavassa seikkailuohjelmassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sirviö kuului kisassa harmaaseen joukkueeseen, jossa on hänen lisäkseen tankotanssija Oona Kivelä ja lumilautailija Heikki Sorsa.


– Olen erittäin innokkaana lähdössä, koska tämähän oli käytännössä 90-luvun Pelkokerroin! Sirviö iloitsi Ilta-Sanomille ennen kuvausten alkamista.

Fort Boyard -sarja perustuu ranskalaiseen Seikkailujen linnake -formaattiin. Kyseinen ohjelma alkoi Ranskassa vuonna 1990 ja formaatti on sen jälkeen myyty useisiin maihin.

– Mä seurasin aikanaan ne kaikki jaksot ja ajattelin, että miksi nuo tyrii tuolla ja mun mielestä ne hommat oli helppoja. Mutta nyt kun itse menee sinne, niin saa nähdä miten lukkoon sitä menee, kun ovi avataan. Se voi olla aika sokki.


Ensi syksynä esitettävässä ohjelmassa julkkikset kilpailevat Ranskan länsirannikolla sijaitsevassa Napoleonin rakennuttamassa linnakkeessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Rakennelma on 61 metriä pitkä ja 31 metriä leveä, ja sen uloimmat muurit ovat jopa 20 metrin korkuiset. Linnake on toiminut aiemmin vankilana.


Perttu Sirviö nousi alunperin julkisuuteen vuonna 2005, kun hän voitti Suomen ensimmäisen Big Brotherin. Viime aikoina Sirviö on nähty jälleen tv-ruuduissa, kun rakennusalan ammattilaisena toimiva mies on jakanut osaamistaan muun muassa Remonttipiiskuri-ohjelmassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt