Takavuosien seksisymboli on kuin varjo entisestä – traaginen alamäki kiihtyy: vietiin hoitoon itsetuhoisten aikeiden takia - Viihde - Ilta-Sanomat

Takavuosien seksisymboli on kuin varjo entisestä – traaginen alamäki kiihtyy: vietiin hoitoon itsetuhoisten aikeiden takia

Näyttelijätähti Heather Locklearin pitkään jatkunut alamäki saavutti pohjakosketuksen.

18.6.2018 22:08

Melrose Place -sarjan näyttelijätähti ja 80- ja 90-lukujen seksisymboli Heather Locklearin syöksykierre näyttää jatkuvan, jos mahdollista, entistäkin rajumpana.

Näyttelijä kiidätettiin nimittäin äskettäin sairaalaan hänen käyttäydyttyä itsetuhoisesti.

Locklear oli Daily Mailin ja TMZ:n mukaan uhannut vahingoittaa itseään vakavasti. Näyttelijän lähiomainen oli tarttunut puhelimeen huomattuaan Locklearin oudon ja epävakaan käytöksen.

Sukulainen oli soittanut hätänumeroon huomattuaan näyttelijän etsiskelevän ampuma-asetta vahingoittaakseen itseään. Nainen kiidätettiinkin välittömästi sairaalaan psykiatriseen arviointiin, josta hänet voidaan tarvittaessa ohjata jatkohoitoon.

Vakavaa tilannetta on edeltänyt näyttelijän vuosia jatkuneet vaikeudet.

Vain muutamia kuukausia sitten IS kertoi tähden joutuneen pidätetyksi perheväkivallasta ja poliisin kimppuun hyökkäämisestä.

Locklearin tiedetään kärsineen jo pitkään päihderiippuvuudesta. Ensimmäisen kerran näyttelijän ongelmat tulivat julkisuuteen 2008, jolloin hänet vietiin katkaisuhoitoon. Samana vuonna hän jäi kiinni auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena, sillä Locklear oli nauttinut sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia.

Lähiomaiset ovat ennenkin huolestuneet näyttelijän käytöksestä. Vuonna 2012 näyttelijän sisko soitti hätänumeroon huomattuaan Locklearin käyttäneen jälleen alkoholia ja voimakkaita reseptilääkkeitä sekaisin. Locklear joutui tuolloin psykiatriseen hoitoon. Ex-näyttelijä joutui vieroitushoitoon uudelleen jouluna 2017.

Yhteensä tähti onkin ollut vieroitushoidossa jo kuusi kertaa. Locklearin syöksykierre onkin herättänyt huolta paitsi lähiomaisissa ja viranomaisissa, myös faneissa. Viime vuonna hänen muuttunut ulkonäkönsä herätti hämmennystä.

Locklear oli Bon Jovi -yhtyeen kitaristin Richie Samboran kanssa naimisissa vuosina 1994–2007. Ex-parilla on 20-vuotias tytär Ava. Ava työskentelee mallina ja näyttelijänä.

Edit: 19.6. kello 8:22 jutun ingressiä korjattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?