Prinsessa Dianan veljentytär edusti tyrmäävänä seurapiirihäissä – fanit lumoutuvat: ”Olet kuin elävä nukke” - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessa Dianan veljentytär edusti tyrmäävänä seurapiirihäissä – fanit lumoutuvat: ”Olet kuin elävä nukke”

Lady Kitty Spencer jakaa avoimesti yksityiskohtia elämästään sosiaalisessa mediassa.

Kitty Spencerin asuvalinta oli jälleen kerran täysosuma.­

18.6.2018 8:25

Englantilainen Stoke Rochfordin kylä täyttyi viikonloppuna häähumusta, kun edesmenneen prinsessa Dianan siskontytär Celia McCorquodale avioitui George Woodhousen kanssa.

Pari sanoi tahdon Pyhän Andrew’n ja Pyhän Maryn kirkossa.

Häävieraiden joukossa nähtiin muun muassa prinssi Harry ja herttuatar Meghan sekä muotinäytöksistäkin tuttu Dianan veljentytär lady Kitty Spencer, 27.

Lue lisää: Prinssi Harryn serkku käytti Dianan tiaraa ensimmäistä kertaa sitten prinsessan kuoleman – herttuapari varasti huomion seurapiirihäissä

Seurapiirikaunottarena tunnettu Kitty Spencer saapui häihin punasävyisessä kukkaleningissä, johon hän oli yhdistänyt kuninkaalliseen tapaan näyttävän hatun. Naisen seuraajat suorastaan villiintyivät hänen tyrmäävästä tyylistään sosiaalisessa mediassa.

– Todella elegantti ja hyvin kaunis.

– Tyrmäävä, kuten aina.

– Kitty, olet uusi muoti-ikoni.

– Kuin elävä nukke!

Kitty Spencer käänsi päitä myös Harryn ja Meghanin häissä, joihin hän saapui vihreässä Dolce & Gabbanan juhlapuvussa. Spencer on työskennellyt kyseisen muotimerkin mallina.

Lue lisää: Prinsessa Dianan veljentyttären asu käänsi päitä – mallina uraa luova kaunotar häikäisi smaragdinvihreässä

Kitty Spencerin isä on Dianan veli Charles Spencer. Kittyn äiti on kuvankaunis huippumalli Victoria Lockwood. Daily Mailin mukaan muotilegenda Ralph Lauren olisi aikanaan kuvaillut Victoriaa koko maailman kauneimmaksi naiseksi.

Vuonna 1995 vanhemmat päättivät viedä perheensä, neljävuotiaan Kittyn, nuoremmat kaksoset Amelian ja Elizan sekä perheen kuopuksen Lousin Etelä-Afrikkaan, pakoon prinsessa Dianan ja tämän läheisten ympäröinyttä mediahuomiota.

Kitty Spencer Harryn ja Meghanin häissä.­

Kittyn vanhemmat erosivat vuonna 1997, jonka jälkeen Charles-isä muutti takaisin Britanniaan. Kitty jäi sisarustensa kanssa äitinsä luo Kapkaupunkiin.

– En usko että Etelä-Afrikassa on oikeastaan edes olemassa sellaista valokeilaa. En usko, että kukaan tiesi mitään perheestäni. Oli hyvä varttua ympäristössä, jossa ihmiset tukevat toisiaan, Kitty Spencer kertoo The Telegraphille kaksi vuotta sitten.

– Se oli ympäristö, jonka jokainen vanhempi haluaisi lapsilleen suoda. Kasvatus siellä oli kokonaisvaltaista. Olen onnellinen, että vanhempani antoivat minulle sen.

Kitty Spencer muutti takaisin Lontooseen vuonna 2012 opiskellakseen luksus-brändien johtamista Regentin yliopistossa. Kapkaupungin yliopistossa hän opiskeli psykologiaa, politiikkaa ja englantilaista kirjallisuutta.

Britanniaan palattuaan Kitty Spencer on saanut elää varsin tavallista nuoren aatelisen naisen etuoikeutettua elämää suojassa salamavaloilta kuuluisista sukulaisistaan huolimatta. Hän matkustelee paljon ja päivittää ahkerasti Instagramia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?