Lauri Markkasen Verna-vaimo julkaisi ensimmäisen kuvan parin vauvasta – hellyttävä otos uinuvasta isästä ja pojasta: ”Rakastamme sinua”

Verna onnitteli miestään isänpäivänä suloisella otoksella.

17.6.2018 22:10

Suuressa osassa maailmaa vietetään tänään isänpäivää. Myös NBA-tähti Lauri Markkasen Verna-vaimo yltyi onnittelemaan rakastaan sosiaalisessa mediassa.

Parin perheonni täydentyi tammikuussa, kun he saivat poikavauvan.

Verna julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään hellyttävän otoksen, jossa poika nukkuu sängyllä isänsä vieressä. Myös koripallotähti vaikuttaa olevan vielä unten mailla.

Kuva on ensimmäinen, jonka pari on julkaissut lapsestaan somessa.

– Kiitos, että olet kaikista paras isä. Ja vielä parempi roolimalli monille lapsille. Rakastamme sinua, Verna kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kuva on kerännyt hetkessä satoja tykkäyksiä ja lukuisia ihastelevia kommentteja.

– En kestä!

– Niin suloinen.

– Meni roskia silmiin...

Lauri ja Verna tutustuivat jo yläasteella

Markkanen julkaisi muutama viikko sitten omalla Instagram-tilillään kuvan koko perheestä päiväkävelyllä Helsingissä. Tuolloin perheen pienokainen oli kuitenkin piilossa lastenvaunuissa.

– Kuinka emme voi puhua perheestä kun se on kaikki, mitä meillä on, Markkanen kirjoitti kuvatekstissä englanniksi, siteeraten Wiz Khalifan kappaletta See You Again.

Markkanen ja hänen vaimonsa ovat olleet hyvin vaitonaisia yksityiselämästään.

– Elämä on muuttunut tosi paljon mutta samalla taas ei niin paljon. Tämä on ammattini, ja yritän keskittyä korikseen. Kotona tietenkin asiat muuttuivat, mikä on kivaa, Markkanen kommentoi aiemmin IS:lle.

Markkanen ja hänen puolisonsa menivät IS:n tietojen mukaan naimisiin viime syksynä. Pariskunta on tuntenut toisensa jo yläasteelta lähtien, sillä he kävivät samaa koulua Jyväskylässä. Markkanen kävi viimeiset lukiovuotensa Mäkelänrinteen urheilulukiossa Helsingissä.

Markkanen pelasi vahvan tulokaskauden Chigago Bullsissa.

21-vuotias esiintyi NBA:n tulokaskaudellaan edukseen, vaikka hänen seuransa Chicago Bulls oli kaikkea muuta kuin vakuuttava. Markkanen teki muun muassa kunnioitettavan NBA-ennätyksen heittämällä historiallisen nopeasti sata kolmen pisteen heittoa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?