Miss Suomi Michaela Söderholm valittiin tuhansien joukosta laukkakisan tyylikkäimmäksi – sinivalkoinen asu hurmasi Ranskassa: ”Olen shokissa”

Michaela Söderholm sai osakseen yllättävän kunnian Ranskassa.

17.6.2018 17:00

Miss Suomi Michaela Söderholm on valittu Ranskan Chantillyssä sijaitsevien laukkakilpailujen tyylikkäimmäksi.

Söderholm valittiin voittajaksi tuhansien laukkakilpailuun osallistuneiden naisten joukosta.

– Olen shokissa! Tämä on uskomatonta, sillä täällä on tuhansia upeita naisia, jotka ovat satsanneet asuihinsa. Kyllä minäkin satsasin. Hankin tätä tilaisuutta varten asun ja hatun Englannista, Michaela Söderholm kertoo IS:lle.

Prix de Diane Longines järjestettiin tänä vuonna 167. kertaa ja se kerää paikalle tuhansia ratsastuksen ystäviä vuosittain Se pidetään Chantillyn kilparadalla. Kisa on tunnettu erityisesti näyttävästi pukeutuneista vieraistaan.

Parhaimman pukeutujan Madmoiselle Diane -palkinto jaetaan perinteisesti kilpailun tyylikkäimmälle naiselle.

Michaelan asu oli laukkakilpailujen tyylikkäin.

Miss Suomi oli pukeutunut linjakkaaseen, sinivalkoiseen asukokonaisuuteen. Mukana kilpailussa oli myös ratsastusvalmentaja Marko Björs.

– Mahtavaa olla koko Pohjoismaiden edustaja täällä, kaunotar tuumasi.

Miss Suomi osallistui laukkakilpailuihin Marko Björsin kanssa.

Söderholmin valinta kisojen tyylikkäimmäksi sai yleisön aplodeeraamaan seisaaltaan. Miss Suomi palkittiin valinnasta näyttävällä timanttikellolla.

Paikalla on lukuisa määrä kansainvälisiä supertähtiä ympäri maailmaa. Päälähdön voittosumma on miljoona euroa, jota havittelee hevosellaan muun muassa prinssi Aga Khan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?