Tuoreet kuvat Johnny Deppistä herättivät huolta – tähti suivaantui asiasta udelleelle toimittajalle: perui kaikki tulevat haastattelunsa

Johnny Depp ei halunnut vastata terveydentilaansa koskeviin kysymyksiin.

17.6.2018 13:55

Hollywood-tähti Johnny Depp, 55, vieraili Helsingissä viikko sitten yhdessä Hollywood Vampires -yhtyeen kanssa. Depp konsertoi Alice Cooperin ja Joe Perryn kanssa Kaisaniemen puistossa, ja vaikutti konsertissa energiseltä ja hyvinvoivalta.

Huoli tähden terveydestä heräsi juuri ennen tämän Suomen-vierailua, kun Depp kuvattiin riutuneen ja kalpean näköisenä. Kuvissa Depp tervehti fanejaan aurinkolasit silmillään. Näyttelijätähti oli luopunut tavaramerkiksi muodostuneista viiksistään ja tummista hiuksistaan.

  • Yllä olevalla videolla Depp tapaa fanejaan Saksassa kesäkuun alussa!

Johnny Deppin muuttunut ulkonäkö herätti tähden faneissa huolta.

Depp jakoi nimikirjoituksia Varsovassa kesäkuussa.

Pian sosiaalisessa mediassa spekuloitiin, oliko Depp sairas ja oliko hänellä kaikki kunnossa. Monen mielestä Deppin vaatteet näyttivät tälle aivan liian isoilta ja tämä vaikutti laihtuneen runsaasti.

– Mitä hänelle on tapahtunut? kommentoijat ihmettelivät.

– Johnny Depp näyttää aika pahalta.. ei kai hän ole sairastunut? huolestuneet fanit pohtivat.

– Hän näyttää todella kalpealta. Onkohan kaikki varmasti hyvin? eräs kommentoija mietti.

Johnny Depp viime marraskuussa.

Depp on totuttu näkemään viiksissä ja parassa, ja ruskeassa ja rennossa hiustyylissä. Kuva toukokuulta 2017.

Nyt muun muassa The Mirror -lehti uutisoi, että Hollywood Vampiresin kiertueella eräs saksalaistoimittaja uteli asiasta Deppiltä. Toimittaja tiedusteli tähden vointia viitaten spekulaatioihin terveyshuolista.

The Mirrorin mukaan kysymykset fanit huolestuttaneista kuvista olivat Deppille liikaa ja tämä peruutti kaikki tulevat lehdistötilaisuudet ja haastattelut. Tähti ei siis aio jatkossakaan vastailla hänen terveydentilaansa koskeviin kysymyksiin.

Deppin Suomen-vierailu oli ensimmäinen laatuaan. Hollywood-tähti viihtyi Helsingissä vain hetken ennen kuin jatkoi Hollywood Vampiresin kiertuetta seuraavaan maahan.

Helsingissä 10. kesäkuuta esiintynyt Depp oli varsin hyväntuulinen. Tähti viipyi Suomessa vain hetken ja keskittyi lähinnä soittamaan keikkansa. Depp kutsui Hollywood Vampiresin konserttiin yllättäen elokuvaohjaaja Mika Kaurismäen, joka on tuntenut näyttelijän jo vuosia. Depp näytteli Kaurismäen elokuvassa LA Without A Map vuonna 1999.

– Muistelimme elokuvantekoa, Kaurismäki kertoi konsertissa IS:lle.

– Depp tuli silloin mukaan, koska halusi tulla. Toki minäkin halusin hänet mukaan, mutta hänen managerinsa suuttuivat, kun hän tahtoi lähteä mukaan pikkuleffaan.

Johnny Depp esiintyi Helsingissä aurinkolasit silmillään.

Vaikka Depp tunnetaan lähinnä näyttelijänä, on hän alun perin muusikko.

– Hän on alunperin muusikko. Niin hän kokee. Tämä on paluuta juurille. Esiintyessä kontakti yleisöön on niin välitön, Kaurismäki kertoi.

Deppin Suomen-virailulla nähtiin myös muita yllätyksiä, kun Hollywood-tähti kutsui lavalle Michael Monroen ja kumarsi suomalaisrokkarille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?