Viihde

Raakel ja Nicke Lignell viettävät hääpäiväänsä – tältä nuori morsiuspari näytti: ”23 vuotta sitten sanoimme tahdon”

Julkaistu:

hääpäivä
Raakel Lignell julkaisi pariskunnan hääkuvan Instagramissa juhlapäivän kunniaksi.
Raakel ja Nicke Lignellin pitkä rakkaustarina sai alkunsa helsinkiläisravintolassa 1990-luvun alussa. Tänään sunnuntaina he viettävät 23. hääpäiväänsä.

Raakel julkaisi tärkeän päivän kunniaksi Instagram-tilillään parin kauniin hääkuvan 23 vuoden takaa. Kuvassa Raakel poseeraa pääsään pitkä huntu ja yllään olkapäät paljastava, näyttävä hääpuku. Vakava Nicke Lignell pitää morsiantaan hennosti kiinni ja pari katsoo yhdessä kameraan. Kuvaan on kerääntynyt onnittelijoita Lignellin seuraajilta.
– 23 vuotta sitten sanoimme TAHDON. Tahdon myös tänään. Kiitos Nicke, Raakel kirjoittaa kuvatekstissä.

Nicke ja Raakel Lignellin rakkaus syttyi, kun Raakelin pikkuruinen Poujou-tytär konttasi helsinkiläisravintolassa toistuvasti Nicken seurueen pöytään. Raakelin ja Nicken katseet kohtasivat ja he näkivät toisensa pian uudelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Suhde eteni nopeasti ja Nicke muutti Raakelin luo asumaan. Häitä vietettiin vuonna 1995. Pari haaveili alusta asti suuresta perheestä ja heidän perheeseen kuuluukin nykyään viisi lasta.

Pariskunnan 23-vuotias Greta-tytär jatkaa isänsä jalanjäljissä, sillä hänet hyväksyttiin juuri Teatterikorkeakouluun. Nicke valmistui samaisesta koulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 1995.

– Totta kai se on isälle, ja miksei äidillekin, suuri helpotus, kun oma lapsi pääsee askeleen eteenpäin, Nicke Lignell kertoi IS:lle reilu viikko sitten, kun Teatterikorkean pääsykokeiden tulokset julkistettiin.


Tänä vuonna näyttelijäntaiteen suomenkieliseen koulutusohjelmaan valittiin 12 opiskelijaa, ruotsiksi opiskelunsa aloittaa 10 opiskelijaa. Greta sai opiskelupaikan koulun ruotsinkieliseltä linjalta. Hän sai opiskelupaikan toisella yrittämällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nicke Lignell kertoi, että vanhemmat eivät ole ohjailleet Gretaa tämän uravalinnassa. Nicke tunnetaan näyttelijänä ja juontajana, Raakel puolestaan muun muassa muusikkona, juontajana ja kirjailijana.

– Siinä on parempi olla aika hiljaa. Emme ole leiponeet lapsista mitään, vaan sen pitää lähteä ihan omasta hehkusta, että miten haluaa elämänsä viettää työn saralla, Nicke sanoi.

– Emme ole ohjanneet mihinkään suuntaan, emmekä myöskään varoitelleet mistään. Kyllä se pitää itse saada päättää.

Gretan ja lisäksi perheeseen kuuluvat tämän kaksoissisko Edith, isosisko Poujou, isoveli Joel ja pikkuveli Eliel.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt