80-luvun supertähti Sinitta avautuu järkyttävästä illasta Simon Cowellin luksushuvilalla – miesvieras yritti pakottaa seksiin kellarissa

Sinitta kertoo The Mirror -lehdelle antamassaan haastattelussa, miten hauska ilta päättyi pelottavaan tilanteeseen huvilan kellarissa.

17.6.2018 10:01

Takavuosien laulajatähti ja tv-persoona Sinitta avautuu The Mirrorin pitkässä haastattelusta tapauksesta, joka sattui musiikkimoguli Simon Cowellin huvilalla Ranskan Rivieralla.

The Mirrorin mukaan Sinitta joutui seksuaalisen ahdistelun uhriksi oleillessaan Cowellin huvilalla vuosia sitten. Sinitta ja Cowell seurustelivat pitkään ja tuolloin entinen pariskunta oli vielä yhdessä. Hulppealla huvilalla vietettiin iltaa ystävien kanssa, ja illan päättyessä Cowell pyysi Sinittaa opastamaan erään miesvieraan vierashuoneeseen.

Suuressa huvilassa oli lukuisia huoneita ja Sinitta päätti esitellä niitä miehelle, jotta tämä saisi valita mieleisensä makuuhuoneen. Laulajan mukaan mies ei kiinnostunut upeilla näköaloilla varustetuista huoneista, mutta kellarikerrokseen päästyään hän valitsi huoneen, joka oli kaukana kaikesta, ja jossa ei ollut ikkunoita.

– Minä olin, että ”Oikeasti? Ei näköalaa, ei ikkunoita? Mutta jos tämä on se, mistä pidät olkoon niin. Nuku hyvin, nähdään huomenna”, Sinitta kertoo The Mirrorille sanoneensa tilanteessa.

Lehden mukaan laulajatähti kumartui hyvästelemään miehen ja antamaan tälle poskisuudelman. Yllättäen mies kuitenkin kiskoi Sinittan sänkyyn.

– Hän tarttui minuun, veti minut alas hänen päälleen ja oli yhtäkkiä minun päälläni sängyssä, Sinitta kuvailee The Mirrorin artikkelissa.

Sinitta ja Simon Cowell vuonna 2005. Entinen pariskunta on yhä hyviä ystäviä ja toisensa lapsien kummeja.

Sinitta yritti taistella miestä vastaan, mutta pysyä silti rauhallisena. Hän muistaa miettineensä, oliko hän aiheuttanut tilanteen omalla käytöksellään. Tilanne oli äärimmäisen kiusallinen, sillä mies oli arvostettu ja korkeassa asemassa.

– Hän tajusi, että taistelin häntä vastaan, mutta ei päästänyt irti.

Lopulta Sinitta sai keploteltua itsensä pois miehen alta ja kysyi mitä ihmettä mies oikein ajatteli.

– Hän hymyili minulle, pitäen siitä tavallaan. Hän sanoi: ”Ai tästäkö Simon pitää? Että sinä otat ohjat?” Minä ajattelin vain: ”Sinä vastenmielinen ihminen”.

Sinitta kuvattuna viime kesänä.

Sinitta pakeni paikalta ja kertoi Cowellille, mitä kellarissa oli tapahtunut. Musiikkimoguli raivostui kuultuaan, että hänen huvilalleen kutsuma vieras oli hyökännyt hänen tyttöystävänsä kimppuun. Aamulla Cowell kohtasi ahdistelijan ja käski tämän häipyä.

– Pystyit näkemään, että oli meneillään aggressiivinen keskustelu. Kun hän on vihainen, hänen huulensa menevät todella ohuiksi. Hän on suurimman osan ajasta tyyni ihminen. Hän tuli takaisin ja kertoi: ”Sanoin hänelle, ettei koske enää ikinä käsillään sinuun”.

Simon Cowell on monien hittisarjojen luoja ja maailmankuulu musiikkimoguli.

Sinittan mukaan häntä ahdistellut mies on ”tehnyt asioita” myös mulle. Laulajatähti on vaiennut asiasta, sillä hän on pelännyt seurauksia. Hän kuitenkin haluaa nyt kertoa tarinansa ja lähettää suoran viestin miehelle.

– Olen kuullut, että kehuskelet tällä tarinalla liioitellen sitä ja esität, että sait enemmän kuin todellisuudessa sait. Mutta et tule koskaan saamaan. En aio piileskellä enää.

54-vuotias Sinitta nousi supersuosioon vuonna 1986 So Macho -hitillään. Hänen muita tunnettuja kappaleitaan 80-luvulta ovat esimerkiksi Toy Boy, G.T.O. ja Right Back Where We Started From.

Sinitta vuonna 1988.

Laulaja on ollut vuodesta 2004 saakka tiiviisti mukana Simon Cowellin luomassa hittisarjassa X Factor. Sinitta on tuomaroinut kisassa Cowellin rinnalla.

Sinitta oli aiemmin naimisissa liikemies Andy Willnerin kanssa. Parilla on kaksi adoptoitua lasta.

Viime vuonna Sinitta nähtiin Britanniassa Celebrity First Dates -ohjelmassa, jossa julkkikset pääsivät sokkotreffeille löytääkseen elämäänsä ”sen oikean”. 80-luvun tähden treffit muuttuivat sarjassa kiusallisiksi, kun hänen treffikumppaninsa ei tunnistanut häntä lainkaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?