Ismo Poutiainen, 35, on uusi Mr. Gay Finland – parturi-kampaaja vakuutti tuomariston aitoudellaan

Tuomariston mielestä Poutiainen on valmis paketti.

Kuopiosta kotoisin oleva Ismo Poutiainen palkittiin ravintola DTM:ssä järjestetyssä finaalissa.

17.6.2018 2:45

Tamperelainen parturi-kampaaja Ismo Poutiainen, 35, on uusi Mr. Gay Finland.

Poutiainen voitti lauantaina Helsingissä järjestetyn finaalin. 1. perintöprinssiksi valittiin Simo Pokka ja 2. perintöprinssiksi Miro Turunen.

Tekstiviestiäänestyksen ykkönen oli Väinö Kähkönen. Finaalin muut osallistujat olivat Juha Kulmala, Juho Leskinen, Jukka Mustakallio ja Mathias Meltsas.

Poutiainen vakuutti tuomariston aitoudellaan ja uskottavuudellaan.

– Ismo vakuutti tuomariston aitoudellaan ja uskottavuudellaan. Hänestä paistoi aito palo ja halu ajaa konkreettisesti koko sateenkaariyhteisön asiaa. Koko finaalikahdeksikolla oli sydän paikallaan, mutta Ismo oli valmis paketti, tuomariston puheenjohtaja Jonna Geagea sanoo järjestäjien tiedotteessa.

Tuomaristoon kuuluivat myös vuoden 2015 Mr. Finland Alex Hytönen, laulaja-lauluntekijä Vilma Alina, bloggaaja Eino Nurmisto, Trasek ry:n varapuheenjohtaja ja ihmisoikeusvaikuttaja Kasper Kivistö sekä lifestyle-tubettaja ja malli Mikael Renwall.

Vuosittain valittava Mr. Gay Finland toimii hyvän tahdon lähettiläänä ja esikuvana suomalaisille seksuaalivähemmistöille. Miss Gay Finlandiksi kruunattiin perjantaina Iina Karinen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?