Kanye West palasi julkisuuteen kohun keskeltä – syntymäpäiviään juhliva North, 5, sai raivokohtauksen keskellä katua: isän ilme kertoo kaiken - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanye West palasi julkisuuteen kohun keskeltä – syntymäpäiviään juhliva North, 5, sai raivokohtauksen keskellä katua: isän ilme kertoo kaiken

Sekavana julkisuudessa esiintynyt Kanye West palasi isän rooliin.

16.6.2018 16:17

Räppäri Kanye West ja hänen vaimonsa Kim Kardashian juhlivat esikoisensa, North-tyttären 5-vuotissyntymäpäiviä perjantaina. Ongelmana oli, että itse päivänsankari ei ollut juhlista kovin innoissaan. Oikeastaan North ei halunnut osallistua juhliin ollenkaan.

Kun tytär ei suostunut kävelemään New Yorkissa sijaitsevaan ravintolaan omin avuin, Kanye joutui ryhtymään isällisiin toimiin. Hän kantoi rimpuilevan ja kiukuttelevan tyttärensä paikan päälle sylissään.

Viime aikoina julkisuutta vältellyt räppäri ei näyttänyt tyytyväiseltä välikohtaukseen.

Kanye ei ollut tyytyväinen tyttärensä käytökseen.­

Kanye kantoi tyttärensä ravintolaan, kun hän ei suostunut kävelemään sinne itse.­

Kim Kardashian saapui paikalle vihreänharmaissa reisitaskuhousuissa ja korkokengissä. Runsaaseen asuun hän oli yhdistänyt samansävyisen topin sekä ylisuuren takin. Äitikään ei näyttänyt kovin iloiselta tyttärensä kiukuttelusta.

North pääsi musikaaliin.­

Nuori päivänsankari edusti aasialaishenkisessä asussa. North pääsi myöhemmin myös Broadwaylle katsomaan lastenelokuva Frozenista tehtyä musikaalia. Tyttö ei vaikuttanut piristyvän, vaikka mukana oli hänen paras ystävänsä Ryan Romulus.

Mukana oli myös Northin paras ystävä Ryan (vas.).­

Pariskunta on ollut vuosien saatossa ahkerasti julkisuudessa, mutta viime aikoina Kanyeta ei ole juuri näkynyt.

Toukokuun alussa Kim edusti yksin Met-gaalassa, sillä Kanye oli rypenyt viikkoja kohujen keskiössä. Mies kertoi yhtäkkiä julkisuudessa katkaisseensa välinsä useisiin lähipiirinsä jäseniin ja muun muassa erotti managerinsa.

Toukokuun alussa mies paljasti haastattelussa jääneensä koukkuun lääkkeisiin sen jälkeen, kun hän kävi rasvaimuoperaatiossa lihomisen takia. Vuonna 2016 Kanye sai hermoromahduksen, jolloin hänen kerrottiin kärsivän vakavasta vainoharhaisuudesta ja masennuksesta.

Heillä on esikoisensa lisäksi kaksi muuta lasta: Saint, 3, ja alle vuoden ikäinen Chicago. Pari alkoi seurustella keväällä 2012 ja he menivät naimisiin vuonna 2014.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?