Megatähti Miley Cyrukselta yllättävää huomiota Almalle – kommentoi suomalaislaulajan kuvaa: ”Olet kuuma”

Laulaja Miley Cyrus innostui kommentoimaan suomalaistähti Alman Instagram-kuvaa.

15.6.2018 15:29

Suomalaislaulaja Alma on niittänyt mainetta maailmalla musiikillaan ja energisillä esiintymisillään. Anna-siskonsa kanssa ympäri maailmaa keikkaileva Alma on esiintynyt suosituilla kansainvälisillä festivaaleilla, tavannut maailmantähtiä ja tehnyt heidän kanssaan yhteistyötäkin.

Nyt Alman on huomioinut yhdysvaltalainen megatähti Miley Cyrus. Cyrus on nauttinut viime vuodet valtavaa suosiota, myynyt miljoonia levyjä ja tehtaillut jättihittejä. Tähden Instagram-tilillä on 76 miljoonaa seuraajaa.

Alma julkaisi torstaina omalla Instagram-tilillään mustavalkoisen kuvan, jossa hän poseeraa tuimasti kameraa katsoen. Mustaan korkeakauluksiseen paitaa pukeutuneen artistin kaulaa koristaa suomileijonakoru. Alma on merkinnyt kuvansa paikaksi Los Angeles, Kalifornia ja kuvatekstinä komeilee seurapiirijulkkis Paris Hiltonin nimi.

Kuvaan on kerääntynyt runsaasti kommentteja, joista yksi on Miley Cyruksen kirjoittama.

– Olet kuuma, Cyrus toteaa englanniksi.

Moni Alman seuraaja on pannut merkille maailmantähden kommentin. Fanit toivovat kaksikon tekevän yhteistyötä ja kehuvat myös Cyrusta.

25-vuotias Miley Cyrus on maailmankuulu poptähti, joka nousi julkisuuteen Hannah Montana -sarjasta.

22-vuotias Alma on saanut huomiota maailmantähtien lisäksi myös kansainvälisiltä medioilta. Hän on antanut haastatteluja esimerkiksi BBC:lle.

IS tapasi Alman huhtikuussa New Yorkissa, kun tämä veti kaupungissa loppuunmyydyn keikan. Alma kertoi tuolloin, että kiertue-elämä on hetkittäin melkoista pyöritystä, samoin nousukiidossa olevan uran mukanaan tuoma julkisuus. Laulaja kertoi pitävänsä itsestään huolta hyvällä ruoalla ja urheilemalla.

–  Ei nykypäivän popparit tai rokkarit ehdi mitään bailaamaan. Se on ehkä sellainen illuusio jostain 1980-luvulta. Jos tämän kaiken päälle vielä bailaisi, niin en olisi tekemässä tätä haastattelua, Alma kertoi.

Alma ja kaksoissisko Anna Linnan juhlien jatkoilla itsenäisyyspäivänä.

Artistin mukaan hänen saamassaan suosiossa parasta on se, että hänen kunnioittamansa ihmiset huomioivat hänet.

– Yksi siisteimmistä asioista on se, että itse nuorena ihailemat artistit, tuottajat tai kirjoittajat arvostavat minun juttujani ja haluavat tehdä yhteistyötä. Tulee tunne että hitto, ehkä minä osaankin kirjoittaa.

Alma konsertoi huhtikuussa New Yorkissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?