Ariana Grande kihlautui vain muutaman viikon seurustelun jälkeen – sulho teetti rakkaalleen kymmenien tuhansien arvoisen timanttisormuksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Ariana Grande kihlautui vain muutaman viikon seurustelun jälkeen – sulho teetti rakkaalleen kymmenien tuhansien arvoisen timanttisormuksen

Ariana Grande ja Pete Davidson eivät aikailleet kihlauksensa kanssa. Sormuksen teettäminenkin kesti kaksi viikkoa.

14.6.2018 10:24

Laulajatähti Ariana Grande kihlautui hiljattain näyttelijäpoikaystävänsä Pete Davidsonin kanssa.

Pari ehti seurustella vain muutamien viikkojen ajan ennen kuin he päättivät virallistaa suhteensa.

– Kihlaus tapahtui hiljattain. He ovat vain kaksi ihmistä, jotka löysivät rakkauden nopeasti ja tekevät toisensa onnellisiksi koko ajan. He molemmat alkoivat puhua tästä viime viikonloppuna. Kyse ei ole mistään sellaisesta, jota he olisivat piilotelleet, sisäpiirilähde kertoi aikaisemmin People-lehdelle.

Vaikka kihlaus olikin todella pikainen, niin kihlasormuksessa Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu Davidson ei pihistellyt.

Upea timanttisormus nähtiin Granden sormessa muun muassa hänen keikallaan kesäkuun alussa Los Angelesissa.

TMZ-sivuston mukaan sormus on platinaa ja siihen on upotettu VVS1-luokan päärynänmuotoinen 3,03 karaatin timantti. Sivuston mukaan sormus on tehty varta vasten Grandelle. Davidson ei ole ehtinyt paljoa aikailla kihlausta, sillä sormuksen teettäminen on kestänyt pari viikkoa eikä seurustelua ole takana juuri sen enempää.

Lehden haastatteleman asiantuntijan mukaan sormuksen arvo on reilut 93 000 dollaria eli vähän yli 79 000 euroa.

24-vuotias pariskunta ei ole ehtinyt pitää yhtä kauaa. Grande erosi ex-poikaystävästään räppäri Mac Milleristä toukokuussa, Davidsonin suhde pitkäaikaisen tyttöystävän kanssa päättyi puolestaan toukokuun puolivälissä.

Davidson oli tukemassa Grandea, kun tämä esiintyi Billboard Music Awards -palkintogaalassa toukokuun loppupuolella. Esityksen jälkeen heidät nähtiin kulissien takana lämpimissä tunnelmissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?