Viihde

Anna: Marita Taavitsainen joutui ottamaan vastuun taloudestaan eronsa jälkeen – ”Ei ollut fiksua antaa miehen hoitaa asioita puolestani”

Julkaistu:

avioero
Marita Taavitsainen erosi puolisostaan Tomi Natrista aiemmin tänä vuonna. Nyt laulaja kertoo Annassa, että on eronsa jälkeen joutunut opettelemaan ottamaan vastuuta talousasioista.
Laulaja ja tangokuningatar Marita Taavitsainen ja hänen ex-puolisonsa Tomi Natri päätyivät avioeroon aiemmin tänä vuonna. Pari yritti reilun vuoden ajan selvittää avioliittonsa ongelmia, sillä Marita haki alun perin avioeroa Natrista keväällä 2017.

Pari sitoutui yrittämään kaikkensa, jotta avioliitto saataisiin toimimaan. Taavitsainen kertoi aiemmin IS:lle, että he menivät pariterapiaan selvittämään välejään.

– Me emme enää osanneet puhua asioista. Kun sitten yritimme selvitellä ongelmia, keskustelut kärjistyivät. Olen siinä suhteessa taiteilija, että boheemina ihmisenä tein sitten sellaisen nopean päätöksen, Taavitsainen selitti eroa viime kesänä.

Terapia auttoi ja viime syksynä näyttikin siltä, että liitto jatkuisi edelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Meillä on todella hyvä olla. Kaikki vaikuttaa nyt niin kivalta. Eropaperit tuli lähetettyä, mutta ei niitä nyt allekirjoiteta. Annetaan ajan kulua ja jatketaan miettimistä, Taavitsainen kertoi IS:lle elokuussa.


Lopulta Natri kuitenkin haki lopullista eroa talvella ja ero astui voimaan alkukeväästä.

– Totta, vahvistan tietonne. Olemme eronneet ja minä hain eroa, Natri kommentoi IS:lle talvella.

Nyt Taavitsainen kertoo uudesta elämäntilanteestaan tuoreessa Anna-lehdessä. Laulajan mukaan elämä eron jälkeen vaatii totuttelua ja harjoittelua. Erityisesti Taavitsaisen on täytynyt opetella ottamaan vastuu talousasioista ja arjen käytännön asioista.

Taavitsainen kertoo Annan haastattelussa, että arjen isot asiat ovat olleet Natrin vastuulla ja tämä on hoitanut suuren osan perheen talousasioista.

– Nyt huomaan, että ei sittenkään ollut fiksua antaa miehen hoitaa niin monia asioita puolestani, sillä silloin putoaa helposti kärryiltä arkisista jutuista vakuutuksista talokauppoihin. Eron jälkeen olen ottanut ohjat takaisin omiin käsiini, mutta se on vaatinut minulta paljon työtä ja selvittelyä. Jatkossa haluan pysyä itse kartalla omista asioistani, Marita kertoo Anna-lehdessä.


Taavitsainen on kiitollinen siitä, että hän ja Natri tekivät aikoinaan avioehdon. IS kertoi maaliskuussa, että pari myy hulppeaa yhteistä kotiaan. Lähes kahden hehtaarin tontilla sijaitseva 188 neliön talon pyyntihinta oli 525 000 euroa, mutta se sitä on sittemmin alennettu 498 000 euroon.

Taavitsainen kertoo Annassa, että kun talo saadaan myytyä, käy omaisuuden jako luultavasti varsin vaivattomasti.

– Yksi pahimmista painajaisistani olisi se, ettei voisi lähteä parisuhteesta rahan takia. Itsenäisyys on minulle kunnia-asia ja osa persoonaani, hän sanoo.

Taavitsaisella ja Natrilla on kaksi lasta, tyttäret Iines ja Stella. Perhe asuu toistaiseksi Anna-lehden mukaan saman katon alla, sillä Taavitsaisen ja Natrin välit ovat hyvät.

– Uskon, että minun ja Tomin avioliiton oli tarkoitus mennä näin. Usein vasta myöhemmin ymmärtää syyn tapahtumille. Se, mikä tuntuu nyt vastoinkäymiseltä, voi näyttäytyä myöhemmin siunauksena, Taavitsainen sanoo.

Artikkelia muokattu 12:45: Tarkennettu Taavitsaisen ja Natrin talon pyyntihintaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt