Viihde

Me Naiset: Maria Nordin oli monta kertaa vähällä jättää Reino-puolisonsa – miehen raitistuminen muutti kaiken

Julkaistu:

Maria Nordin hehkuttaa avioliittoaan muusikko Reino Nordinin kanssa, vaikka välillä pariskunnalla onkin ollut vaikeaa.
Kolmatta lastaan odottava Maria Nordin, 34, iloitsee elämästään Me Naiset -lehdessä. Nordin kertoo lastensa voivan hyvin ja parisuhteensa muusikko Reino Nordiniin, 35, kukoistavan.

– Olemme onnellisempia kuin koskaan. Samoihin aikoihin, kun minä paranin (home- ja kemikaaliyliherkkyydestä), Reino raitistui. Hän on ollut kohta vuoden täysin ilman päihteitä. Sen muutoksen myötä kolmas lapsemme sai luvan tulla.

Nordinit ovat olleet yhdessä 12 vuotta. Suhteen aikana Reino Nordin kamppaili pitkään päihdeongelman kanssa. Välillä Maria-vaimo oli jopa jättää miehensä, mutta rakkaus sai aina palaamaan takaisin.

– Vuosia menimme samaa rataa. Yritin muuttaa Reinoa, hoitaa hänen ongelmiaan. Yritin puhua hänelle järkeä, uhkailin jopa lähtemisellä. Riitelimme päihteistä usein.


Reino Nordinin auto ratsattiin tammikuussa 2017 ja poliisit löysivät autosta kannabista. Miestä epäiltiin rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Laulaja sai tuomion kesällä 2017. Tuomiossa kerrottiin, että marihuanan lisäksi Nordin oli käyttänyt kokaiinia.

Nyt Maria Nordin on kiitollinen, ettei jättänyt miestään.

– Olen aivan häkeltynyt siitä ihmisestä, joka Reinosta on kuoriutunut. Koko suhteemme ajan minulla on ollut aavistus siitä, millainen ihminen hän todella on. Nyt näen hänen aidon, upean persoonansa päivä päivältä kirkkaammin.


Viime joulukuussa Reino Nordin kertoi IS:lle raitistumisestaan.

– Nyt on tapahtunut elämänmuutos, sen lisäksi, että menee ulospäin tosi hyvin, niin menee sisälläkin. Sieltä on hyvä ammentaa voimaa ensi vuoteen.

Ylen haastattelussa mies kertoi raitistumisen tuoneen elämään monia hyviä asioita, kuten malttia.

– Oman aivokapasiteetin maksimointi ja se, miten koet vastoinkäymiset ja mitä pystyt tekemään, kun on paikka onnistua. Kyvyt kaksinkertaistuvat, mies luetteli juomattomuuden hyviä puolia.

Muusikko sanoi päihteiden jääneen menneisyyteen.

– Sellainen olo on. Raittiina oppii saamaan tunteet hallintaan. Missään päihteessä ei ole mitään, mikä auttaa siihen, miten koet ongelmasi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt