Viihde

Seura: Sanna Kiiski eroaa

Julkaistu:

Sanna Kiisken pitkä parisuhde on päättynyt eroon.
Juontajana ja toimittajana tunnetun Sanna Kiiskin, 43, 10-vuotinen parisuhde on päättynyt eroon, Seura uutisoi. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, jotka aikovat jatkossa asua yhdessä kodissa, jossa vanhemmat vuorottelevat viikoittain.

– Pääasia on, että lapsillamme on kaikki hyvin. Itselleni ero on suuri suru, Kiiski kommentoi lehdelle.

Kiiski on puhunut julkisuudessa Israelista kotoisin olevasta miehestään vain harvoin. Vuonna 2012 juontaja kertoi Ilta-Sanomille perheen vaalivan monikulttuurisuutta.

– Lapset eivät ole toistaiseksi evankelisluterilaisia eivätkä juutalaisia. Haluamme antaa heille vahvan kokemuksen ja käsityksen molemmista kulttuureista, jotta he voivat sitten itse jonakin päivänä tehdä päätöksensä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kotikielinä perheessä olivat suomi, englanti ja heprea.

– Ennen kuin osasin itse yhtään hepreaa, vaikutti usein siltä, että mieheni tappelee tuttaviensa kanssa, mutta heidän puhetapansa on vain niin suora, jopa tyly.

Kiiski kehui israelilaisen kulttuurin tapaa suhtautua lapsiin.

– He ovat hirmuisen lapsiystävällisiä. Lapset voi ottaa mukaan mihin tahansa, ja lapset saavat aina näkyä ja kuulua reippaasti.

Pariskunnalla on yksi poika ja kaksi tyttöä. Kiiski on puhunut julkisuudessa etenkin Ben-pojastaan, jolta todettiin vuonna 2013 löydettiin vatsasta kasvain ja diagnosoitiin Burkittin lymfooma.

Tuolloin kaksivuotias poika leikattiin nopeasti ja vuonna 2015 Kiiski kertoi Ilta-Sanomille, että lääkäreiden mukaan hoidot olivat tehonneet ja syöpä voitettu.

– Meillä kävi tuuri.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt