Viihde

Ringo Starrin lämppärinä Helsingissä nähtiin Hector – laulajalegenda on otettu saamastaan kunnista: ”Olen fanittanut häntä vuodesta 1963”

Julkaistu:

keikka
Ringo Starrin, 77, jäähallikeikan lämmittelijäesiintyjä on Hector, 71.
Kun Hector 1960-luvun puolivälissä innostui kitaran soittamisesta, musiikillisista vaikuttajista ei ollut pulaa. Oli Bob Dylan ja muut akustista kitaraa näppäilevät nuorukaiset, joiden folk-sanoitukset muuttivat teini-Heikin Hectoriksi.

Ja oli Beatles, tietysti.

Ja kesäkuisena keskiviikkona runsaat 50 vuotta myöhemmin Hector esiintyy Beatles-rumpali Ringo Starrin lämmittelijänä Helsingin jäähallissa.

– On hyvä olla täällä, hän spiikkasi jäähallin lavalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tässä iässä on mahtava olla missä tahansa. Mutta erityisesti täällä, Ringo Starrin lämppärinä. Tämä on kunnia, sillä olen fanittanut Ringoa ja hänen bändikavereitaan vuodesta 1963.


Hector ja hänen Power Bandinsa tekivät Ringoa odotellessa kesän ainoan keikkansa. Jatkoa seuraa pienen kiertueen verran syksyllä.

Ohjelmisto sopi hyvin Ringon lämmittelyyn. Hän esitti muun muassa Beatlesin In my Lifen ja jo kauan sitten kääntämänsä Jimmy Webbin McArthur’s Parkin eli Vanhan kirkon puiston.

IS seuraa konserttia ja raportoi verkossa ja torstain printtilehdessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt