Viihde

Salatut elämät jäi kesätauolle järkyttyneissä tunnelmissa – Muistatko nämä hyytävät päätösjaksot vuosien varrelta?

Julkaistu:

salkkarit
Salkkarit jäi keskiviikkona kesätauolle. Tälläkään kertaa ei vältytty uskomattomilta juonenkäänteiltä.
Suosikkisarja Salatut elämät on viihdyttänyt katsojien arki-iltoja jo reilun 19 vuoden ajan.

Joka kesä sarja on ollut tauolla eikä tämäkään vuosi ole poikkeus.

Kauden päätösjaksot ovat olleet tunnetusti täynnä jännittäviä ja tapahtumarikkaita juonenkäänteitä, ja katsojat ovat joutuneet kesän yli odottamaan, kuinka tilanne kehkeytyy.


Ikimuistoisimpia päätösjaksojen tapahtumia ovat olleet muun muassa se, kun vuonna 2003 Hanna Salin joutui vakavaan autokolariin, 2009 ravintola Kentauri räjähti kesken Ismon ja Sallan vihkimisen ja Eero hautasi raskaana olevan Paulan elävältä, 2013 Peppi, Sergei, Sebastian, Isabella, Helena ja Seppo olivat lentokoneessa, joka syöksyi Siperiaan, ja 2014 Katariinan järjestämissä hyväntekeväisyystansseissa ammuskeltiin.
  • Älä lue juttua tämän pidemmälle, jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu!

Keskiviikkoiltana nähtiin vuoden 2018 kevätkauden päätösjakso. Kuten aiempinakin vuosina, myös tänä vuonna käsikirjoittajat olivat pistäneet parastaan eikä erikoisilta juonenkäänteiltä vältytty.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viimeisenä kohtauksena nähtiin, kun Camilla (Nora Rinne) räyhäsi puhelimessa ja astui majatalon takahuoneesta ravintolan puolella. Majatalon ovi aukesi ja sisään astui nainen, joka tuli tervehtimään Camillaa. Camilla ja paikalla ollut Aki (Sami Uotila) jäivät tuijottamaan tulijaa järkyttyneinä, sillä sisään astellut henkilö oli Camillan kaksoisolento.

– Mitä helvettiä? kaksi samannäköistä naista totesi häkeltyneinä.


Jiri ja Monica puolestaan pelkäsivät poikansa Magnuksen hengen puolesta. Poika joutui jo aikaisemmin sairaalaan ja keskiviikon jaksossa kävi ilmi, että Magnus on kriittisessä tilassa ja hengenvaarassa eikä lääkkeistä ole apua.

Lopulta asiat kääntyivät paremmalle tolalle, sillä Jiri ja Monica menivät sairaalan kappelissa naimisiin Pikku-Magnuksen jokellellessa iloisesti vaunuissaan.


Peppi, Lola ja Alissa pitivät tyttöjenillan, jonka aikana Alissa joi itsensä todella humalaan. Peppi talutti humalaisen Alissan kotiin ja Alissa soperteli hänelle asioita, jotka saivat Pepin ymmälleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Alissa heräsi krapulaisena siihen, kun hän on yltä päältä tuhkassa ja hänen vieressään sängyssä oli Sergei Kuulan tuhkauurna.

Ota kantaa

Mitä mieltä olit kauden päätösjaksosta?

Jäipä jännittävään kohtaan! Olisipa jo syksy! 55% Pläh, ei kiinnosta! 45%
Ääniä yhteensä 5509

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt