Miehet lähestyvät raskaana olevaa Iidaa seksifantasiat mielessä – sanavalmis nainen laittoi ehdottelijalle luun kurkkuun: ”Eikö enää ole käytöstapoja?!”

Iida tapasi Tinderissä miehen, joka ei osannut ottaa pakkeja vastaan.

Helsinkiläinen Iida Åfeldt, 25, tunnetaan blogimaailmassa Suomen Bridget Jonesina, elämäniloisena sinkkunaisena, joka kirjoittaa miesseikkailuistaan ja elämästään Iidan matkassa -blogissaan.

Suuri yleisö kiinnostui Iidasta siinä vaiheessa, kun hän ilmoitti olevansa raskaana tietämättä kumpi kahdesta vaihtoehdosta on lapsen isä. Iida vieraili aiheen tiimoilta muun muassa Enbuske, Veitola & Salminen -viihdeohjelmassa.

Lue lisää: Iida Åfeldt, 25, ei ole varma syntymättömän lapsensa isästä ja kertoi sen julkisesti – sai niskaansa järkyttävän vihaviestien tulvan

Sinkku-Iida tapaa uusia tuttavuuksia muun muassa Tinderin välityksellä. Vaikka deittisovellus on yleensä naiselle armollinen, mukaan mahtuu myös ikäviä kohtaamisia.

Näin kävi taannoin.

– Kävin keskustelua miehen kanssa, jonka jälkeen aloin miettiä, onko miehillä ollenkaan käytöstapoja. Toki olen miettinyt sitä jo aiemmin. Mutta tämä oli kyllä todellinen poikkeus, Iida kirjoittaa blogissaan.

Alla oli muutaman päivän viestittely alkuun kiinnostavanoloisen miehen kanssa.

– Voisin tulla tänään sun luo, mies ilmoitti.

– Nyt on sellainen tilanne, etten ole kotona, vastasi Iida.

– No monelta olet?

– Tänään ei ole hyvä päivä tavata. Olen viikonlopun vietossa ja tulen vasta illalla Helsinkiin.

Iidaa ärsytti, että mies piti tapaamista ilmoitusluontoisena asiana sen sijaan, että olisi kysynyt naisen mielipidettä tai aikatauluja. Toisekseen hänellä oli ihan oikeasti menoja.

Mies ei selvästi ollut tottunut pakkeihin, tai edes siihen, että toisella osapuolella on muutakin elämää. Iidan kohteliaat viestit menivät tunteisiin.

– No ei sua sit paljoo kiinnosta. Saan sellasen kuvan, mies töksäytti.

– Kyse ei nyt ole kiinnostuksen tasosta, vaan siitä, etten ihan oikeasi ole tulossa kotiin kun illalla. Eli tänään ei käy. Vaikutat viestittelyn perusteella hankalalta ja helposti suuttuvalta tyypiltä, joten on parempi, ettei jatketa viestittelyä enempää, vastasi Iida.

Mies oli suutahtanut jo edellispäivinä viestitellessä.

– Sä oot helvetin outo, oon yrittänyt saada susta jotain otetta. En tiedä miten oot kasvanut noin kieroon, mies analysoi.

– Kaikki se mitä miehet arvostaa naisessa nii sä oot pilannut sen itsessä, hän jatkoi.

Iida ei vastannut enää mitään, mutta viestejä vaan sateli.

– Mulle nyt on saakeli ihan sama nähdäänkö vai ei. Olisin jo nähny, jos olisin halunnut.

– Kiinnosti vaan pa**a raskaana olevaa. Mut kondomi ja sit ku sä oot helkkarin iso tyttö niin vie sitä mielenkiintoa. Kaks valasta vaan ähisis ja puhisis.

– Vähän asiatonta. Toivotaan, että sulle tarjoutuu vielä seksiä raskaana olevan kanssa, mutta minä se en ole. Kaikkea hyvää sulle, tokaisi Iida.

– En voi mitään, en arvosta sua ihmisenä, niin voi muuttua asiattomaksi, mies kirjoitti.

– Teet itsestäs halvan. Sä oot ihan tyhjä kuori, mies lopetti.

Lopputulema oli se, että Iida poisti miehen Tinderistään ja teki hänestä ilmoituksen sovelluksessa.

– Apua, että tällaisiakin on. Olin ihan järkyttynyt, Iida kertoo tuntemuksiaan Ilta-Sanomille.

– Samalla tuli suru siitä, että ovatko ihmiset todella näin keskustelukyvyttömiä tuolla somessa.

Iidan mukaan keskustelu mahdollisten treffikumppaneiden kanssa on yleensä hyvää ja asiallista. Törkyviestejä on tullut raskauden myötä enemmän.

– Nyt on tullut yhteydenottoja sellaisilta ihmisiltä, joilla on jokin seksuaalinen fantasia, jossa halutaan seksiä raskaana olevan naisen kanssa, hän kertoo.

Oletko törmännyt huonoihin käytöstapoihin Tinderissä? Onko matchisi ollut täysi mätämuna? Kerro tarinasi yhteystietojesi kera osoitteeseen erika.akman@iltasanomat.fi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?