Viihde

Huoltajuuskiista kiristyy jälleen: Angelina Jolie rajoittaa Brad Pittin ja lasten tapaamisia – pitkä liuta erikoisia ja tiukkoja sääntöjä

Julkaistu:

huoltajuuskiista
Brad Pittin ja Angelina Jolien välinen huoltajuuskiista on saanut uusia käänteitä.
Hollywoodin entisen tähtiparin Angelina Jolien ja Brad Pittin avioero ja huoltajuuskiistat muuttuvat kokoajan kireämmiksi ja kireämmiksi.

Pariskunta erosi myrskyisissä merkeissä syyskuussa 2016 ja Jolie jätti avioerohakemuksen yksin.

Vaikka erosta on jo aikaa, niin asiaa puidaan jälleen oikeusteitse. Nyt käsittelyssä on parin kuuden lapsen Maddoxin, Paxin, Zaharan, Shilohin, Knoxin ja Viviennen huoltajuus.

Lasten ensisijainen huoltajuus on tällä hetkellä Joliella, mutta Pitt haluaa kuitenkin nähdä lapsiaan nykyistä enemmän. Lisäksi Jolien kerrotaan rajoittavan lapsiensa ja Pittin yhteydenpitoa.


Daily Mailin mukaan oikeuden tuomari oli sitä mieltä, että Jolien vaatimukset ja lapsien vähäinen suhde heidän isäänsä voi olla haitallista lapsille. Tuomarin mukaan lapset ovat turvassa Pittin seurassa ja on todella kriittistä, jos lapset eivät luo tervettä ja vahvaa suhdetta molempiin vanhempiinsa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kesällä Pitt pääseekin tapaamaan lapsiaan aiempaa enemmän. Jolie kuvaa kesällä Lontoossa Maleficent – Pahatar -elokuvan jatko-osaa ja hän on vuokrannut sieltä talon, jossa hän asuu lastensa kanssa. Pitt saa tavata lapsiaan Lontoossa erikoisin rajoituksin: hän ei saa tavata kaikkia lapsiaan samaan aikaan, vaan yhtä tai kahta neljän tunnin ajan päivässä. Myöhemmin kesällä hän saa tavata kaikkia lapsiaan ja tapaamisaika nousee kymmeneen tuntiin päivässä. Loppukesästä Pitt saa kaikki kuusi lastaan luokseen Los Angelesiin reiluksi viikoksi.


Lontoossa tapaamisissa on paikalla myös psykologi ja Los Angelesissa Pittin on järjestettävä asiat niin, että lapset pääsevät tapaamaan lääkäreitään ja psykologejaan.

Jolien täytyy myös antaa lastensa olla puhelimitse tekemisissä isänsä kanssa aina, kun he haluavat ja päin vastoin, eikä Jolie saa vaikuttaa puheluiden ja viestin sisältöön.

Tapaamisoikeudet koskevat parin viittä nuorinta lasta. Parin vanhin poika, 16-vuotias Maddox on jo sen ikäinen, että hän saa itse päättää kumman vanhempansa luona hän on ja kuinka usein.

Parin huoltajuuskiistaa käsitellään uudelleen elokuussa.


Oikeuden tuomari huomautti, että Jolien tulee noudattaa uusia ehtoja tai seuraukset voivat olla huomattavat. Hän totesi, että jos Jolie yrittää edelleen sulkea Pittin pois lastensa elämästä, niin se voi johtaa siihen, että lasten ensisijainen huoltajuus siirretään Pittille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt