Viihde

Tatianan hääpuku meni aivan överiksi: morsian ei pystynyt liikkumaan 50-kiloisessa luomuksessa – vietiin rekan lavalla häihinsä

Julkaistu:

TLC-kanavan Prameat mustalaishäät -sarjassa nähdyn morsiamen hääpuku painoi 50 kiloa ja siinä oli 360 metriä kangasta. Ongelmiahan siitä tuli.
25-vuotias Tatiana halusi mahdollisimman suuren hääpuvun. Hän sai haluamansa, mutta käytäntö unohtui. Tatianan hääpuku oli niin valtava, ettei morsian mahtunut hääpaikalle kuljettavaan autoon.

Suunnittelija Sondra Celli teki 19 työntekijänsä kanssa Tatianalle liki 35 000 euron arvoisen hääpuvun, joka painoi 50 kiloa. Puvussa on 360 metriä kangasta ja peräti 50 000 käsinommeltua kristallia.

Lopulta puku oli niin suuri, ettei sitä saatu edes ulos Cellin toimistosta. Jo sen päälle laittaminen oli tuskien taival ja kesti useita tunteja. Liikkuminen siinä oli lähes mahdotonta.

Suunnittelija muutti pukua, ja kaiken piti olla kunnossa. Mutta kun Tatiana yritti mahtua hääpuvussaan autoon, ei siitä mitään tullut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pitihän morsian kuitenkin häihinsä saada. Kun ei muutakaan keksitty, morsianta oli hääpäivän aamuna odottamassa rekka, jonka lavalla hänet kuljetettiin häihinsä.


Katso lisää morsiamien ylilyötyjä hääpukuja Prameiden mustalaishäiden seuraavasta jaksosta TLC:llä perjantaina klo 21.00.

Ota kantaa

Pukeuduitko maltillisemmin häihisi?

Kyllä 62% En 7% En ole päässyt naimisiin 31%
Ääniä yhteensä 7563