Viihde

Miesten vessasta julkaistu kuvottava kuva nostatti somemylläkän – perheenisä paljastaa, miksi käyttää nykyään mieluummin naisten wc-tiloja

Julkaistu:

somekohu
Tv-persoona David Campbell kertoo käyttävänsä nykyään lähes aina naisten vessoja, koska ainoastaan niistä löytyy hoitopöytä.
Tv-persoona David Campbell nosti juontamassaan The Today Extra -ohjelmassa tapetille tärkeänä pitämänsä yleisiin wc-tiloihin liittyvän aiheen. Asiasta kirjoittaa muun muassa Daily Mail -lehti. Campbell kertoi ohjelmassa käyvänsä usein naisten wc-tiloissa yksinkertaisesta syystä: niissä on helpompi vaihtaa lapselle vaippa.

Kyseinen aihe nousi puheeksi sen jälkeen, kun Chris Mau -niminen mies oli kertonut julkisesti siitä, kuinka oli joutunut vaihtamaan lapsensa vaipan miesten wc-tilojen lattialla, koska wc-tiloissa ei ollut hoitopöytää.

– Tämän vuoksi minä menen naisten vessoihin, Campbell kertoi ohjelmassa.
Hän jakoi myös asiaan liittyvän tarinan. Campbell kertoi olleensa hiljattain perheensä kanssa eläintarhassa. Campbellin Lisa-vaimo oli katsonut perheen muiden lasten perään, kun Campbell itse oli mennyt vaihtamaan perheen pienokaisen, Betty-vauvan, vaippaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En aio viedä Bettyä miesten vessaan, koska ne ovat ällöttäviä, Campbell totesi.

Campbellin kollega Sonia Kruger tiedusteli, mitä naiset ovat mieltä siitä, kun tämä ilmestyy vessaan.

– En välitä siitä, Campbell vastasi.

– Kukaan ei sano mitään, kun tulen wc-tiloihin sisälle yhdessä pikkutytön kanssa. Kerron myös, mitä teen naisten vessassa.
Asia oli noussut puheenaiheeksi, kun 33-vuotias Chris Mau -niminen mies oli jakanut karun kertomuksen vaipanvaihtohetkestään suositulla Love What Matters -Facebook-sivulla. Mau julkaisi sivustolla kuvan vauvastaan makaamassa miesten wc:n lattialla, koska kyseisissä tiloissa ei ollut hoitopöytiä.

– Alan olla melko kyllästynyt siihen, että joudun vaihtamaan tyttäreni vaipan ällöttävällä lattialla, koska hoitopöytiä on aina vain naisten vessoissa, Mau oli kirjoittanut kuvan saatesanoiksi.

– Ehkä on hullua ajatella, mutta tiedättekö, että on olemassa myös miehiä, jotka hoitavat lapsia, Mau kirjoitti.

Mau kertoi julkaisemassaan kirjoituksessa, että kyseinen kuva vaipanvaihtohetkestä oli otettu ravintolassa. Mau sanoi, että erikoisen tilanteesta teki se, että ravintolassa oli suuri lastenleikkialue, minkä vuoksi hän oletti, että hoitopöydät löytyisivät sekä naisten että miesten wc-tiloista. Kun miesten vessassa ei sitten ollutkaan hoitopöytää, Mau kertoo levittäneensä pyyhkeen tyttärensä alle ennen kuin laski tämän lattialle vaipanvaihtoa varten.

– Turhauduin välittömästi. Varsinkin kun tyttäreni itki ja jouduin tekemään vaikean päätöksen ja päättämään, annanko hänen odottaa vaipanvaihtoa siihen asti, että löydämme hoitopöydän.

Mau totesi, ettei voi uskoa, että ihmiset tuntuvat ajattelevan, ettei isien tarvitse vaihtaa lastensa vaippoja. Mau kertoo valittaneensa asiasta myös kyseiseen ravintolaan.Jos Facebook-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maun toukokuun 26. päivä julkaisemasta Facebook-päivityksestä on tullut nopeasti erittäin suosittu. Tähän mennessä julkaisua on jaettu yli 144 000 kertaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt