Kylie Jennerin viimeisin veto sai fanit ällistymään – erilainen Instagram-kuva yllätti fanit: ”Kuinka röyhkeää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Jennerin viimeisin veto sai fanit ällistymään – erilainen Instagram-kuva yllätti fanit: ”Kuinka röyhkeää”

Julkaistu: 13.6.2018 8:06

Kylie Jennerin fanit ihmettelevät, minkä takia tosi-tv-tähti on poistanut useita kuvia vauvastaan.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 20, yllätti seuraajansa Instagramissa poistamalla kuvia tyttärestään. Jenner on aiemmin julkaissut paljon kuvia helmikuussa syntyneestä Stormi-tyttärestään.

Jenner julkaisi maanantaina selfien, josta oli selkeästi rajattu Stormi pois. Moni fani kiinnitti tähän huomiota ja ihmetteli, minkä takia tyttärestä näkyi vain osa otsasta.

– Hän rajasi vauvansa ulos kuvasta. Kuinka röyhkeää, kuvaa kommentoitiin.

– Rajasiko hän todella lapsensa pois?

– Miksi yrität olla näyttämättä vauvaasi, kun koko planeetalla on sinun julkaisemia kuvia hänestä?

Jenner myönsi rajanneensa lapsensa tarkoituksella pois kuvasta.

– Niin, minä rajasin vauvani ulos kuvasta. En jaa hänestä kuvia juuri nyt, Jenner kommentoi asiasta kyselleille The Mirrorin mukaan.

Jenner myös poisti kuvat, joissa näkyy Stormin naama. Tv-tähti ei sen enempää perustellut, minkä takia poisti kuvat.

The Sun uutisoi, että taustalla olisivat Jennerin saamat rajut viestit. Brittilehden lähteen mukaan joissain viesteissä olisi jopa uhattu kidnapata Stormi.

– Yhä useampi trolli on kutsunut Stormia sosiaalisessa mediassa rumaksi ja heittänyt kauheita loukkauksia, lähde kertoi.

– Se on ollut todella järkyttävää Kylielle, koska joissain kommenteissa on suoraan uhattu kaapata lapsi.

Myös Kylie Jenneriä on haukuttu sosiaalisessa mediassa esimerkiksi huonoksi äidiksi.

Jenner piti taukoa sosiaalisesta mediasta, kun hän oli raskaana. Tuolloin omaa kosmetiikkayritystään pyörittävä tähti julkaisi vain harvakseltaan Instagramissa tai Snapchatissa. Hän varoi näyttämästä vartaloaan, sillä hän vahvisti raskauden vasta saatuaan esikoisensa.

Travis Scott ja Kylie Jenner saivat esikoisensa helmikuussa.

Jennerin ja räppäri Travis Scottin tytär syntyi 1. helmikuuta. Jenner kertoi lapsensa syntymästä Instagramissa ja selitti myös, minkä takia oli vältellyt julkisuutta.

– Olen pahoillani, että olen pitänyt teidät pimennossa. Ymmärrän, että olette tottuneet seuraamaan elämääni. Raskauteni oli sellainen asia, jota en halunnut esitellä maailmalle, Jenner kirjoitti.