F1-maailmanmestari Jenson Button meni kihloihin – 27-vuotias rakas on Playboystakin tuttu mallikaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

F1-maailmanmestari Jenson Button meni kihloihin – 27-vuotias rakas on Playboystakin tuttu mallikaunotar

Formulatähti Jenson Button on mennyt kihloihin rakkaansa Brittny Wardin kanssa.

Jenson Button ja Brittny Ward ovat menneet kihloihin.

12.6.2018 22:59

Formulatähti Jenson Button kertoo Instagram-tilillään menneensä kihloihin.

38-vuotias F1-maailmanmestari pyysi tyttöystäväänsä Brittny Wardia vaimokseen ja tämä vastasi myöntävästi.

– Tuleva rouva Button, F1-tähti kirjoittaa Instagramissa romanttisen kuvan yhteydessä.

Otoksessa pariskunta poseeraa läheisissä tunnelmissa rannalla juhla-asuihin pukeutuneena. 27-vuotiaan Wardin vasemmassa nimettömässä kimmeltelee upea timanttisormus.

Kuva on kerännyt lyhyessä ajassa jo yli 27 000 tykkäystä Buttonin sivulla ja Wardin sivulla sama kuva on kerännyt vielä yli 3 000 tykkäystä lisää.

Molempiin kuviin on lisäksi kirjoitettu pitkä liuta onnitteluita tulevalla avioparille.

Button ja Ward ovat olleet yhdessä parin vuoden ajan. Suhde alkoi vain pari kuukautta sen jälkeen, kun Button oli eronnut edellisestä vaimostaan Jessica Michibatasta. Button ja Michibata vahvistivat eronsa joulukuussa 2015, mutta lehtiväitteiden mukaan pari olisi elänyt erossa jo kuukausia ennen sitä.

Kun Buttonin ja Wardin suhde tuli julki, niin kaunotar on viettänyt runsaasti aikaa kannustaen poikaystäväänsä F1-varikoilla ympäri maailmaa.

Jenson Button on pitkän linjan kilpa-ajaja. Hän aloitti Formula 1 -uransa parikymppisenä Williamsin tallissa ja kaudella 2009 hän ajoi F1-maailmanmestariksi Brawnilla. Tämän jälkeen hän ajoi monta huippukautta McLarenin tallissa, mutta vetäytyi kisoista vuonna 2016.

Huhtikuussa uutisoitiin, että Button on allekirjoittanut sopimuksen venäläisen SMP Racingin kanssa ja hän ajaa kestävyyskisoja WEC-sarjassa. SMP:n ohjelmansa lisäksi Button ajaa myös Japanissa Super GT -sarjan kisoja.

Brittny Ward on puolestaan luonut uraa mallina ja hän aloitti uransa ollessaan vasta 12-vuotias. Hän on osallistunut elämänsä aikana useisiin kauneuskilpailuihin ja vuonna 2015 hän poseerasi rohkeasti miestenlehti Playboyssa tammikuun puputyttönä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?