Mikko Leppilampi poseeraa somessa Hollywood-tähden rinnalla – näyttelevät yhdessä uudessa musikaalielokuvassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilampi poseeraa somessa Hollywood-tähden rinnalla – näyttelevät yhdessä uudessa musikaalielokuvassa

Mikko Leppilampi harjoittelee parhaillaan Ruotsissa seuraavaa elokuvaansa.

12.6.2018 21:36

Näyttelijä, laulaja ja juontaja Mikko Leppilampi, 39, on ollut uransa aikana monessa mukana, ja nyt hän paljastaa Instagram-tilillään hieman tulevasta projektistaan.

Viime päivinä Leppilampi on julkaissut useita valokuvia Tukholmasta, jossa hän harjoittelee seuraavaa työkeikkaansa.

Kyseessä on musikaalielokuva Untold Stories, jonka ohjaa ruotsalainen Edward af Sillén ja jossa on mukana myös Hollywoodissa näyttävää uraa tehnyt kanadalais-ruotsalainen näyttelijä Malin Åkerman.

Yhdessä kuvassa Leppilampi poseeraa yhdessä Åkermanin ja af Sillénin kanssa.

– Tulevan Untold Stories -musikaalielokuvan harjoituksissa yhdessä mahtavan Malin Åkermanin ja meidän nerokkaan ohjaajamme Edward af Sillénin kanssa, Leppilampi kirjoittaa.

Kahdessa muussa kuvassa on mukana useampia ihmisiä. Toisessa porukka poseeraa yhdessä harjoitusten tiimellyksessä ja toisessa he ovat kokoontuneet ruokapöydän ääreen.

Mikko Leppilampi pärjää kuntonsa puolesta varmasti mukana musikaalielokuvassa, sillä hän on tällä hetkellä todella rautaisessa kunnossa. Huhtikuussa hän osallistui Espanjan Marbellassa järjestettyyn Ironman-kisaan ja suoriutui siitä kunnialla.

Mies aloitti vajaa vuosi sitten kokonaan uudenlaisen elämäntuulin, johon kuului olennaisena osana rankka treenaaminen. Huhtikuun alussa hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi muodonmuutoksestaan.

– 9kk tasasta treeniä takana. 91kg lähtöpaino, nyt 84kg. Olo ennen kaikkee henkisesti parempi, kun ikinä!

Aiemmin keväällä uutisoitiin, että Leppilampi erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Maryam Razavista. Pari ehti seurustella kahdeksan vuoden ajan.

Leppilampi on yksi Suomen tunnetuimpia tv-juontajia. Hän nousi julkisuuteen 2000-luvun alussa. Hän on juontanut muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa ja Tähdet, tähdet -musiikkikisaa. Lisäksi hänet on nähty elokuvissa Paha maa (2004), Tyttö sinä olet tähti (2005), useissa Vares-elokuvissa, Veijarit (2010), 8-pallo (2013) ja 95 (2017).

Mikko Leppilampi on päässyt nimekkääseen seuraan.­

Leppilammen näyttelijäkollega Malin Åkerman, 40, on syntynyt Ruotsissa ja hänen molemmat vanhempansa ovat ruotsalaisia, mutta perhe muutti Kanadaan Åkermanin ollessa 2-vuotias. Mallinakin työskennellyt nainen on tehnyt monia elokuva- ja tv-rooleja, joista tunnetuimpia suomalaisille ovat 27 Dresses – hääkuumetta (2008), Odottamaton ehdotus (2009), Lomaterapiaa (2010), Ensisilmäyksellä (2005–2014) ja Billions (2016–).

Malin Åkerman on tuttu useista Hollywood-rooleistaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?