Viihde

Johnny Depp yllätti konsertissaan upealla eleellä – talutti Michael Monroen kanssaan lavalle

Julkaistu:

hollywood vampires
Hollywood Vampiresin konsertti huipentui siihen, kun Johnny Depp ja Alice Cooper taluttivat Michael Monroen kumartamaan yleisölle.
Kumarruksia nähtiin konsertissa muutenkin: Johnny Depp kumarsi Michael Monroen edessä.

Depp, 55, on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetummista näyttelijöistä, mutta sankarit ne on supertähdilläkin. Depp on rokkifani. Ja usein on mainittu, kuinka kova maine Monroen Hanoi Rocksilla oli 1980-luvun Yhdysvalloissa.

Depp tuntee historian – ja Helsingissä nähtiin ja kuultiin, että hän jatkaa sen ylläpitämistä soittaen ja laulaen ihan kunniakkaasti.


Kitara polvissa roikkuen hän soitti yhdessä lapsuudensankariensa, Alice Cooperin ja Aerosmith-kitaristi Joe Perryn kanssa. Hänen ei tosiaankaan tarvinnut hävetä osuuttaan tribuuttibändissä, joka muistuttaa Hollywood Vampiresin, tuon ryyppykerhon jäsenten kunniakkaasta soittotaipaleesta. Monet muut kuin Alice Cooper ovat jo kuolleet.


Yksi illan kohokohdista oli Deppin laulama Heroes. Se kunnioitti kaksi vuotta sitten kuollutta David Bowieta, vaikka tämä ei tiettävästi vampyyrikerhoon kuulunutkaan toisin kuin muun muassa Jimi Hendrix ja Jim Morrison.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Depp lauloi Bowie-klassikon vaikuttavasti. Voi kuvitella, että leveästi hymyilevä näyttelijä sai hyväksyvän silmäniskun myös sieltä jostain, itse Bowielta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt