Onko tämä yksi viimeisistä kuvista Anthony Bourdainista? Naisystävä julkaisi herkän otoksen huippusuositusta tv-kokista - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko tämä yksi viimeisistä kuvista Anthony Bourdainista? Naisystävä julkaisi herkän otoksen huippusuositusta tv-kokista

Anthony Bourdain oli tavannut naisystävänsä Asia Argenton tv-sarjan kuvauksissa vuonna 2016.

8.6.2018 16:08

Tv-kokki Anthony Bourdain, 61, löydettiin perjantaina kuolleena hotellihuoneestaan Ranskassa. Bourdain oli matkustanut maahan kuvaamaan tv-sarjaa.

Bourdainilla on yksi tytär, vuonna 2007 syntynyt Ariane. Arianen äiti on Bourdainin ex-puoliso, Ottavia Busia. Pari oli naimisissa vuosina 2007–2016. Bourdain oli naimisissa myös Nancy Putkoskin kanssa vuosina 1985–2005.

Bourdain seurusteli italialaisnäyttelijä Asia Argenton, 42, kanssa. Pari oli viihtynyt yhdessä jo reilun vuoden ajan. He olivat tavanneet tv-sarjan kuvauksissa 2016 ja hiljalleen ystävyys syveni rakkaudeksi.

Bourdain kuvattuna Asia Argenton kanssa syyskuussa 2017.­

Argento julkaisi viikko sitten keskiviikkona Instagramissaan kuvan Bourdainista työn touhussa. Hongkongissa otetussa kuvassa Bourdain tekee muistiinpanoja laivan kannella Anthony Bourdain maailmalla -sarjan kuvausten lomassa.

– Anthony Bourdain lautalla matkalla Kowlooniin yöllä, Argento kirjoittaa Instagramissa.

Kuvasta ei käy ilmi milloin se on otettu, mutta se on viimeisiä tv-kokista julkaistuja somekuvia. Bourdain itse julkaisi Intagramissa viisi päivää sitten yhteiskuvan naisystävänsä Asia Argenton ja kuvaaja Christopher Doylen kanssa:

Argento on julkaissut runsaasti rakkaudentäyteisiä yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa Bourdainin kanssa:

Myös Bourdain julkaisi toukokuussa kauniin yhteiskuvan puolisonsa kanssa:

Argento oli häärinyt myös kameran takana Bourdainin tv-ohjelmissa. Bourdain kehui rakastaan vain viisi päivää sitten julkaistussa Indie Wire -sivuston haastattelussa.

Bourdain kuvaili sivustolle yhdessä työskentelyn olleen luonnollinen jatkumo suhteelle.

– Aina kun pääsen työskentelemään Asian kanssa, niin se on suureksi avuksi ohjelmalle. Vaikka hän soittaisi minulle kesken kuvausten puhuakseen nigerialaisesta 70-luvun psykedeelisestä rockista. Haluaisin hänen jatkavan ohjelman ohjaajana. En vain usko, että meillä on häneen varaa, Bourdain jutteli.

  • Katso alla olevalta videolta Bourdainin esiintyminen Piers Morganin haastattelussa:

Asia Argento on italialainen näyttelijä. Hänen isänsä on kuuluisa kauhuelokuvien ohjaaja Dario Argento. Näyttelijän tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Petollinen on ihmissydän, Kuolleiden valtakunta ja Marie Antoinette.

Edit: Juttua korjattu 8.6. kello 16:47 Asia Argento on 42-vuotias.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?