Apple julkaisi suomalaisen Eveliinan lomakuvan miljoonille seuraajilleen – tykkäyksiä satelee: ”Puhelimeni on ihan tukossa”

Amerikkalaisjätti Apple julkaisi matkabloggaaja Eveliina Neran Curacaossa ottaman kuvan omalla Instagram-tilillään yli 5,5 miljoonalle seuraajalleen.

7.6.2018 20:27

Suomalainen matkabloggaaja Eveliina Nera hämmästyi torstaina, kun amerikkalaisjätti Apple jakoi hänen ottamansa kuvan Instagramissaan. Applella on Instagramissa yli 5,5 miljoonaa seuraaja, siispä kuva alkoi kerätä tykkäyksiä valtavasti. Tällä hetkellä kuvalla on tykkäyksiä yli 100 000. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Jetlaggies-nimistä matkablogia yhdessä miehensä kanssa pitävä Nera oli jakanut kuvan iguaanista ja delfiinistä matkallaan Curacaossa tammikuussa.

– Kaksi lempieläintäni samassa kuvassa. Olen onnekas, Nera on kirjoittanut kuvatekstiksi.

Hän oli lisännyt kuvatekstin joukkoon Applen käyttämän hashtagin shot on i phone eli kuvattu iPhonella.

Nera kertoo Applen ottaneen häneen useamman kerran yhteyttä kuvan vuoksi. Apple kysyi, voisivatko he julkaista kuvan Instagramissaan ja pyysivät siitä korkearesoluutioista versiota. Shot on i phone -hashtagilla on jaettu Instagramissa yli 3,7 miljoonaa kuvaa, sen vuoksi Nera ei ajatellut, että Apple todella haluaisi julkaista hänen kuvansa.

– En ajatellut asiaa kovinkaan paljon. He palasivat asiaan monta kertaa ja pyysivät kuvaa. Silloin arvasin, että he taitavat olla tosissaan, Nera kertoo IS:lle.

Heti kun Apple oli julkaissut kuvan omassa Instagramissaan alkoi Eveliinan omalle Instagram-sivulle sadella tykkäyksiä sekä kyseiseen kuvaan että muihin kuviin.

– Seuraajiakin on tullut paljon lisää, mutten osaa sanoa, kuinka paljon, hän kertoo.

– Nyt tykkäyksiä satelee kaikkiin kaikkiin omiin ja blogimme kuviin. Puhelimenikin on ihan tukossa, kun se ilmoittaa kaikista tykkäyksistä, Nera sanoo.

Matkabloggaaja kertoo olevansa parhaillaan Suomessa, mutta hän suunnittelee miehensä kanssa jo seuraavaa reissua. Eveliina ja hänen miehensä ovat matkustaneet yli 70 maassa ja kuudessa maanosassa. Vuodesta 2017 asti heidän mukanaan reissuilla on kulkenut myös heidän tyttärensä, joka on nyt 1,5-vuotias. ´

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?