Sara Forsberg teki DNA-testin – on tuloksista puulla päähän lyöty: ”Voi pyhä lehmä!”

– Katsokaa nyt kauniisti ruskettunutta ihoani. En voi olla kokonaan suomalainen tai kokonaan valkoinen, Forsberg sanoo uusimmalla YouTube-videollaan.

7.6.2018 16:55

Laulaja ja tubettaja Sara Forsberg kertoo YouTubessa julkaisemalla videolla tilanneensa hiljattain itsestään DNA-testin. Videolla Forsberg paljastaa testin tulokset.

– Tyypit, tänään on suuri päivä. Noin kuukausi sitten tilasin itselleni DNA-testin, koska olen aina ollut erittäin kiinnostunut juuristani, Forsberg kertoo videolla englanniksi.

Forsberg kertoo, ettei vielä ole katsonut testin tuloksia, vaan aikoo tehdä sen nyt videolla.

– Olen hermoraunio, koska olen tahtonut tehdä tämän niin pitkään ja tahdon tietää, mitä minussa on. Mitä jos minussa on jotain muuta kuin suomalaista ja ruotsalaista?

– Mitä jos minulla on venäläistä verta? Suomalainen egoni ei kestäisi sellaista. Mitä jos olenkin kokonaan kiinalainen? Forsberg sanoo videolla.

– Me kaikki tiedämme, että olen sataprosenttisesti ihmisroskaa, joten en tiedä, kuinka paljon se jättää tilaa kaikelle muulle, Forsberg vitsailee.

Tulokset ilmestyvät ruudulle ja niistä selviää, että Forsbergin DNA viittaa neljään eri etnisyyteen. Hän on tuloksen mukaan muun muassa 63,8 prosenttisesti suomalainen ja 28,7 prosenttisesti skandinaavi.

– Isäni puolella on paljon ruotsalaisia, niin tämä tulee varmasti sieltä, Forsberg sanoo videolla.

Sara Forsberg toteaa dna-testin tuloksen olleen parhaista asioista, jotka hän on tänä vuonna tehnyt.

Tuloksista selviää myös se, että Forsbergin geeneistä 2,2 prosenttia on Baltian maista ja 5,5 prosenttia Keski-Amerikasta. Forsberg näyttää videolla olevan tuloksista suuresti yllättynyt.

– Mitä?! Forsberg huudahtaa videolla.

– Voi pyhä lehmä! Innostun tästä aivan liikaa. Minun pitää rauhoittua, Forsbeg toteaa ennen kuin ryhtyy tutkimaan tuloksia tarkemmin.

Lopulta asiaa pohdittuaan Forsberg toteaa tulosten käyvän hyvin järkeen.

– Katsokaa nyt kauniisti ruskettunutta ihoani. En voi olla kokonaan suomalainen tai kokonaan valkoinen.

– Tämä on paras asia, jonka olen koskaan tehnyt, Forsberg hehkuttaa videolla.

Myös muutamat muut suomalaiset julkisuuden henkilöt ovat hiljattain kertoneet tehneensä dna-testit ja kertoneet tuloksia. Testin ovat tehneet muun muassa valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja julkkis-dj Amanda Harkimo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?