Noora Karma ja Jani-rakas: Ero! Häistä alle vuosi

Mentalisti Noora Karma on hakenut avioeroa yksin miehestään Jani Strömsholmista. Parin häitä vietettiin viime syyskuussa.

6.6.2018 16:20

Mentalisti Noora Karma on eronnut aviomiehestään Jani Strömsholmista. Itä-Uudenmaan käräjäoikeudesta käy ilmi, että Noora on jättänyt avioerohakemuksen yksin 17.5. Pari ehti olla naimisissa alle vuoden, sillä parin häitä vietettiin viime syyskuussa.

– Tämä pitää paikkansa, mutta en kommentoi enempää, Noora Karma kommentoi IS:lle eroaan.

Noora ja Jani avioituivat viime syyskuun 9. päivä Helsingissä Puotilan kappelissa. Avioliiton myötä Noora otti käyttöönsä miehensä sukunimen. Ennen avioliiton solmimista pari seurusteli muutaman vuoden ajan.

Hääpäivänä viime syyskuussa satoi, mutta se ei haitannut hääparin onnea.

Seurusteluaikoihin Noora kertoi IS:n haastattelussa, että häntä ja Jania yhdistivät terveelliset elämäntavat ja samat mielenkiinnon kohteet. Pari kihlautui vuonna 2016. Noora on kertonut Länsiväylä-lehden haastattelussa, että hän ja Jani tapasivat toisensa lenkkipolulla Vuosaaren Aurinkolahdessa ja urheilullinen yhteiselo alkoi.

Avioliitto oli Nooran toinen, sillä hän on aiemmin ollut naimisissa brittimiehen kanssa. Nooralla on kaksi lasta suhteestaan espanjalaisen taikuri Alfonso Riosin kanssa, mutta pari erosi vuonna 2013. Lapset asuivat Nooran ja Janin kanssa Sipoossa.

Vihkimisen jälkeen parin häitä juhlittiin Vantaalla sijaitsevassa huvilassa. Kuvassa taustalla näkyy Puotilan kappeli.

Mentalistina ja taikurina tutuksi tullut Noora Karma nähtiin hiljattain suositussa Selviytyjät Suomi -tv-sarjassa. Noora kieroiltiin sarjasta ulos kolmantena kisaajana helmikuussa nähdyssä jaksossa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?