Kansanedustajalle kävi köpelösti: Antti Lindtmanin viestittely autotallissa päättyi kivuliaasti – seurauksena tikkejä ja ”raflaava kesäkampaus”

Julkaistu:

tapaturma
Antti Lindtman ei muistanut katsoa eteensä kirjoittaessaan tekstiviestiä.
Sdp:n kansanedustaja ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman, 35, tunnetaan pitkänä miehenä ja hän onkin yksi eduskunnan pisimmistä kansanedustajista.

Keskiviikkona Lindtman julkaisi Instagram-tilillään kuvan pituutensa aiheuttamasta ikävästä haaverista. Lindtman istuu mustavalkoisessa kuvassaan sohvalla, päälaessaan kookas laastari. Kuvan yhteydessä hän kertoo, että hän satutti päänsä tapaturmassa autotallissa.
– Ilmainen vinkki kaikille yli 190 cm kansanedustajille tai sellaisiksi aikoville (ja miksei kaikille muillekin). Autotallissa, ainakaan eduskunnan autotallissa, ei kannata kävellä eteenpäin samalla, kun yrittää vastata tekstiviestiin (kuten ei missään muuallakaan), Lindtman kertoo ja jatkaa:

– Vähän alle pariin metriin sijoitettu opaskyltti oli tällä kertaa vahvempi. Tuloksena kolme tikkiä ja uusi hieman raflaavampi kesäkampaus sekä pientä himmausta loppupäivään.

Lindtman on merkinnyt kuvansa aihetunnisteilla 3 tikkiä, hittiä, opaskyltti ja osuma. Hän sivaltaa kuvatekstinsä lopuksi vielä sote-väännöstä hänelle kuittailevia.

– Joten ennen kuin kukaan ehtii edes ajatella irvailevansa yhtään mitään yhtään mistään sote-väännöissä, niin todettakoon, että eduskuntakäsittely jatkuu täällä ihan asialinjalla.


Antti Lindtman on viime syksynä syntyneen tytön isä. Lindtman ja hänen puolisonsa, Kaija Stormbom olivat toivoneet lasta hartaasti jo kymmenen vuoden ajan. Marraskuussa syntynyt pienokainen painoi 3440 grammaa ja oli 50 senttiä pitkä.

– Olimme toivoneet lasta niin pitkään. Kun hän sitten tuli maailmaan, en osannut arvatakaan kuinka kokonaisvaltaista tunne on. Lapsen syntymä on iso elämänmuutos ja se muuttaa monella tavalla arjen positiivisesti, Lindtman kertoi ISTV:n Tainola Show’ssa joulukuussa.

Stormbomilla oli entuudestaan lapsia, mutta Lindtmanille syntynyt tytär on esikoinen. Stormbom sai tytön 54-vuotiaana ja kertoi helmikuussa IS:lle ihmisten ihmetelleen hänen ikäänsä.

– Moni on ikääni ajatellen myös kysynyt, miten lapsi tuli maailmaan. Voin sanoa, että ihan normaalilla tavalla, hän totesi.

Stormbomin mukaan äitiys tuntuu nyt erilaiselta kuin aiemmin.

– Äitiys on nyt jollain tavalla erilaisempaa kuin silloin parikymmentä vuotta sitten. Tunnen omanlaista rauhaa ja osaan olla rauhallisempi kuin edellisten lasteni kanssa, Stormbom sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt