Johnny Depp yllätti Helsingin-keikan tiedottajan vaatimuksillaan: Aivan toista maata kuin Ozzy Osbournen 29-sivuinen luettelo - Viihde - Ilta-Sanomat

Johnny Depp yllätti Helsingin-keikan tiedottajan vaatimuksillaan: Aivan toista maata kuin Ozzy Osbournen 29-sivuinen luettelo

Superkokoonpano Hollywood Vampires keikkailee Helsingin Kaisaniemen puistossa sunnuntaina.

6.6.2018 10:12 | Päivitetty 6.6.2018 12:21

Kauhurokin legendan Alice Cooperin, tähtinäyttelijä Johnny Deppin ja Aerosmith-kitaristi Joe Perryn Hollywood Vampires -kokoonpano saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen viikonloppuna. Vielä ei ole varmaa, tuleeko yhtye yksityiskoneellaan Helsinkiin jo lauantaina vai vasta keikkapäivänä sunnuntaina.

  • Johnny Depp tapasi fanejaan Berliinissä viime sunnuntaina. Videon näet yllä.

Kun tänään keskiviikkona Hyvinkään Rockfestissä keikkailevalla Ozzy Osbournella on peräti 29 sivua pitkä raideri eli vaatimuslista keikalleen, Hollywood Vampires on aivan toista maata.

– Heidän kiertuevaatimuksensa ovat varsin maltillisia. Jokaiselle staralle on yksi 1–2 sivuinen selkeä ja konstailematon toivelista, minkä perusteella he tulevat tänne selkeästi soittamaan vain keikan ja nauttimaan musiikista, Eastwayn järjestämän konsertin tiedottaja Tomi Lindblom huomauttaa.

Raiderissa korostuu terveellinen luomuruoka. Tähdet pyytävät hedelmiä, hummusta, juustolautasia, porkkanatikkuja, kinkkua ja kalkkunaa.

– He elävät oman rokkarin imagonsa takana varsin terveellistä elämää. Se on varmasti pakko ollakin näin, kun keikkatahti on melko tiivis. Ennen Suomea Hollywood Vampiresilla on keikat keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Jos se olisi ryyppäämistä, rällästämistä ja sipsin syöntiä, ei siinä vain kestäisi, kun heillä ei ole juurikaan vapaa-aikaa.

Alkoholipyyntöjen määrä yllättää Lindblomin.

– Alkoholitarjoilujen määrä on äärimmäisen minimaalinen. Raiderissa pyydetään vain yhteensä pari pulloa viiniä koko porukalle. Ilmeisesti vain ruokajuomaksi. Jos katsoo metallirokkareita yleensä, bändit ovat pahimpia. Pitää olla sitä ja tätä vodkaa ja sitä tätä giniä.

Sama linja jatkuu muun bändin ohella, sillä he pyytävät muun muassa orgaanista ruokaa eli luomua, hedelmiä, mansikoita ja alkoholittomia oluita.

– Selkeä linja on nähtävissä. Tänne ei tulla ryyppäämään, vaan tänne tullaan vetämään hieno keikka.

Alice Cooper on ollut jo vuosikymmenien ajan raitis. Hän kertoi Toronto Star -lehdelle lääkärin sanoista, jotka muuttivat kaiken. Cooper oli hälyttänyt lääkärin paikalle oksennettuaan verta hotellihuoneessaan.

– Lääkäri sanoi, että jos lopettaisin juomisen, voisin levyttää vielä 20 albumia, mutta jos en lopettaisi, soittaisin parin viikon päästä ystävieni Jim Morrisonin ja Jimi Hendrixin kanssa taivaassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?