Viihde

Uudet Vain elämää -tähdet julki! Nämä 7 artistia suuntaavat Hirvensalmelle

Julkaistu:

vain elämää
Vain elämää -sarjan uudet tähdet julkistettiin tänään tiistaina.
Vain elämää -sarja saa jatkoa jälleen ensi syksynä. Tulevan tuotantokauden kuvaukset alkavat Hirvensalmella tänään tiistaina.

Sarjaa kuvataan jälleen tutuissa Satulinnan maisemissa ja mukana tulevalla kaudella on jälleen seitsemän seitsemän suomalaistähteä: Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys, Evelina, Anne Mattila, Pepe Willberg ja Lauri Ylönen.

  • Yllä olevalla videolla artistit kertovat tunnelmiaan juuri ennen kuvausten alkua!
– Syy, minkä takia lähdin tähän mukaan on musiikki. Rakastan laulaa juuri noita biisejä. Oon niin innoissani, että juuri nämä tyypit ovat mukana. Musiikkia odotan tosi paljon – ja niitä keskusteluja ja kaikkea. Ihanaa, kertoo iskelmätähti Anne Mattila Nelosen tiedotteessa.


– Vain elämää -ohjelmassa on kysymys siitä, että tässä kurkistetaan vähän syvemmälle artistin minään ja sieltä tulee varmasti kaikkia mielenkiintoisia paljastuksia ja uusia puolia esiin, The Rasmus -yhtyeen keulakuvana tunnettu Lauri Ylönen jatkaa.


Pitkän linjan laulaja Pepe Willbergille tulevan kauden artistit ovat entuudestaan tuntemattomia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Täytyy sanoa, että Pyhimys kiinnostaa. Ehkä lähinnä siksi, että en tiedä, miten voin koskaan selvitä tällaisesta räppihommasta Willberg pohtii.


Räppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala on tuttu esimerkiksi Teflon Brothers ja Ruger Hauer -yhtyeistä. Suorasanaisista lyriikoistaan tunnettu mies on julkaissut soolotuotannon puolella yhdeksän albumia.

– Jollain tavalla tämä on jopa kiusallinen ajatus itselle. Tavallaan oma elämä, mitä olet yrittänyt pukea biisien sekaan ja haudata sinne niin, että ihmiset voivat aistia sen, mutta ei kuitenkaan kohdata sitä suoraan, niin tässä kontekstissa joudut avaamaan sen, Pyhimys ruotii osallistumistaan sarjaan.


Yksi tulevan kauden nuoremman polven tähdistä on Evelina, joka on aiemmin nähty Tähdet, tähdet -kilpailussa. Evelinan kappaleet ovat nousseet hurjaan suosioon, ja hänen biisejään on kuunneltu Spotifyssa huimat 75 miljoonaa kertaa.

– Jännittää! Oon vääntänyt biisejä koko kevään! Haluan vaan päästä vetämään ne ja näkemään, miten tyypit reagoi. Päästä kuuntelemaan, mitä muut on tehneet. Jännitys, odotus! Aaargh, Eveliina hehkuttaa.


Myös Ellinoora on yksi Suomen nousevista naisartisteista. Carrie ja Leijokuningas-hiteillään ihastuttanut nainen odottaa erityisesti kuulevansa tarinat Pyhimyksen kappaleiden takaa.

– Olen viime aikoina kuunnellut Pyhimyksen levyä niin paljon, että kyllä mua kiinnostelee, mitä niiden stoorien takana on. Samoin kiinnostaa Laurin stoorit, millaista The Rasmuksella on oikeesti ollut maailmalla, hän kertoo.


Mukana kaudella nähdään myös Kaihon Karavaani -yhtyeensä kanssa suosioon noussut Tuure Kilpeläinen.

– Vain elämää on rosoa ja rypemistä ja kaatumista – kaatumista 11. kertaa ja nousemista taas kerran. Se on rakkautta ja se on välillä ihan pimeetä. Se on valoa ja se on myös kuolemaa ja se on kaikkea. Se on kaikkea, mitä elämä pitää sisällään. Kaikki vivahteet. Kaikki valot ja varjot, Kilpeläinen analysoi runollisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt